Tineri filmaţi în direct când furau telefonul mobil al unei victime la locul accidentului rutier VIDEO

0
0

Accidentul rutier s-a soldat cu patru victime. La faţa locului au ajuns poliţiştii, pompierii, medicii şi doi tineri care au furat bunuri ale victimelor.

UPDATE IPJ Teleorman a transmis că „imaginile sunt de la accidentul rutier produs pe Drumul Judeţean 504, la ieşire din localitatea Laceni, la data de 21 ianuarie 2021.

La faţa locului, au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri aparţinând victimelor, un telefon mobil fiind predat poliţiştilor de două persoane care se aflau în zonă. Ulterior, telefonul mobil a fost predat familiei uneia dintre victime.

În momentul de faţă, la sediul Poliţiei municipiului Alexandria se află alte bunuri, care urmează să fi predate rudelor sau victimelor din accident.”

Ştirea iniţială:

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de joi, 21 ianuarie, pe raza localităţii Lăceni, judeţul Teleorman.

Conform ISU Teleorman, accidentul s-a soldat cu patru victime, cu vârste de aproximativ 20 - 22 de ani, 2 băieţi şi 2 fete.

„Cele 2 fete sunt într-o stare mai gravă, ele fiind preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportate la UPU Alexandria. Cei doi tineri sunt conştienţi şi cooperanţi, primesc primul ajutor la faţa locului, urmând să se stabilească dacă vor merge la spural”, a transmis imediat după producerea accidentului cei de la ISU.

La faţa locului, pe lângă autorităţi au ajuns şi diferiţi curioşi, printre ei fiind şi doi tineri surprinşi de o echipă a jurnaliştilor Impact News furând un telefon mobil ce aparţinea unei victime. Bunul se afla pe câmp, la câţiva metri de maşina implicată în accident.

VIDEO: Impact News

Citeşte şi:

Teleorman: Accident cu un mort şi un rănit în localitatea Orbeasca de Jos | FOTO

Judeţul Teleorman. Centrele de vaccinare împotriva COVID-19

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite