Orașul din România în care un apartament cu două camere se vinde cu doar 4.000 de euro. Cum arată locuința

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apartamentul a fost scos la vânzare pe platforma OLX cu 4.000 de euro și se află într-un oraș din sudul României. „Este situat lângă Judecătorie, la etajul patru și nu este mobilat”, se arată în anunțul de vânzare.

Orașul Zimnicea FOTO: Primăria Zimnicea
Orașul Zimnicea FOTO: Primăria Zimnicea

Pe platforma OLX a fost publicat un anunț de vânzare al unui apartament cu două camere. Imobilul este situat în orașul Zimnicea, din județul Teleorman, lângă Judecătorie. 

Proprietarul arată că apartamentul se află la etajul patru, nu este mobilat, iar prețul de vânzare este 19.900 de lei (în jur de 4.000 de euro). Suprafața apartamentului este de 52 de metri pătrați. 

„Vând apartament cu două camere în Zimnicea, situat lângă Judecătorie. Etajul patru, nu este mobilat. Se ia cu datorie la lumină de 1.000 de euro”, se arată în anunțul de pe OLX. 

În imaginile publicate de proprietar se observă, însă, că apartamentul necesită ample lucrări de renovare, fiind în stare avansată de degradare. 

Tot în orașul Zimnicea, județul Teleorman, un alt proprietar vinde un apartament cu două camere la prețul de 12.000 de euro. De data aceasta, apartamentul este renovat, are centrală și termopane. 

„Vând apartament decomandat cu două camere ,etajul patru, cu centrala gaz, termopane rulouri pvc la geam, balcon închis, vizavi de parc si piața centrala, scara liniștită, vecini ok”, scrie un anunț pe platforma OLX. 

Apartament Zimnicea FOTO: OLX
Apartament Zimnicea FOTO: OLX

Zimnicea este un oraș în județul Teleorman, Muntenia, România. Se află în punctul cel mai sudic al țării, la 42 de km de reședința județului, Alexandria, la 130 de km de București și 180 de km de Craiova.

Orașul este situat în Lunca Dunării, iar în apropiere se află Balta Suhaia și Ostrovul Gâsca care au fost desemnate de Guvernul României arii protejate de interes național.

Potrivit Wikipedia, Zimnicea are o populație de 14.058 de locuitori, fiind astfel al patrulea ca mărime din județ.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite