O maşină a fost lovită de tren la Roşiorii de Vede

0
0

Maşina a fost lovită de tren la o trecere de nivel cu calea ferată. Între fiarele contorsionate ale maşinii au fost prinşi doi pasageri. A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru ca cei doi pasageri să fie scoşi din maşină şi duşi la spital.

Accidentul a avut loc azi dimineaţă, în apropierea Gării  Roşiorii de Est, la o trecere de nivel cu calea ferată. Un autoturism Dacia Logan în care se aflau două persoane a fost lovit de trenul personal Regiotrans 14152, care se deplasa pe ruta Turnu Măgurele - Roşiorii de Vede. 

Cele două persoane, doi bărbaţi de 40 şi respectiv 36 de ani,  au rămas încarcerate în autoturism şi  s-a solicitat intervenţia pompierilor.

Cele două victime au fost scoase din autoturismul deformat în proporţie de 90%, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor ISU , după aproximativ 18 minute de intervenţie, fiind apoi preluate de către paramedicii SMURD şi personalul Serviciului de Ambulanţă. 

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Roşiorii de Vede pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite