Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a votat la Turnu Măgurele: „Am votat pentru un trai mai bun. Nu peste ani. De mâine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Elisa Bouleanu
Liviu Dragnea FOTO Elisa Bouleanu

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a votat acasă, la Turnu Măgurele. Liderul social a declarat că a votat pentru „pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncã, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor“.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a votat, duminicã, la Şcoala ”Mircea cel Bãtrân” din Turnu Mãgurele. Liderul social-democrat a declarat la ieşirea din Secţia nr. 66 cã a votat pentru un "trai mai bun ".

”Astăzi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncã, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari, pentru a îmbunãtãţi rapid situaţia din sãnãtate şi educaţie şi pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor, pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a sprijini oamenii de afaceri, pentru ca tinerii din România sã aibă locuri de muncã bine plãtite, sã-şi poatã cumpăra o casă şi sã ajungă rapid în clasa de mijloc, pentru un program de readucere la viaţã a satului românesc, pentru a ne hrãni din roadele pământului nostru şi nu din importuri de proastã calitate. Vreau ca românii sã se simtã acasã în ţara lor şi România sã fie o casă bunã pentru toţi nu doar pentru o parte dintre ei. Am votat pentru o guvernare competentă  şi responsabilă care să poatã face aceste lucruri de mâine. Nu peste ani. De mâine! ", a declarat Liviu Dragnea. 

dragnea

De asemenea, Dragnea a mai spus că speră ca românii sã vinã duminicã în număr cât mai mare la urne .”Sper ca românii să vină astăzi la vot şi să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr”, a mai spus Dragnea.


La ieşirea din secţia de votare, Dragnea a fost abordat de cetăţeni din Turnu Măgurele care au vrut să facă fotografii cu liderul PSD. Liviu Dragnea deschide lista PSD Teleorman pentru Camera Deputaţilor. Preşedintele PSD candidează la parlamentare pentru a doua oară, după ce în 2012 a obţinut un fotoliu de deputat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite