Liber la plata taxelor şi impozitelor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Alexăndrenii  îşi pot plăti, începând de astăzi, taxele şi impozitele locale la ghişele din cadrul Primăriei Alexandria. Cei care vor achita taxele şi impozitele integral până la data de 31 martie, vor beneficia de bonificaţia de 10%.

Anul acesta municipalitatea acordă scutiri de la plata taxelor sau reduceri pentru familiile cu venituri mici.  sunt mai mici de 400 de lei nu vor plăti impozit pe clădire sau teren în 2014.  ”Se acorda scutirea la plata impozitului pe cladiri si  a impozitului pe teren in anul fiscal 2014 pentru contribuabilii:  persoane fizice singure ale caror venituri nete lunare se situeaza  pana la nivelul salariului minim brut pe tara şi  familie ale carei venituri nete lunare/membru de familie se situeaza pana la nivelul 400 lei inclusive” , au stabilit aleşii prin hotărâre de consiliu local.

Se acorda reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si  a impozitului pe teren in anul fiscal 2014 pentru contribuabilii din    familiile ale carori venituri nete lunare/membru de familie se situeaza intre 401,00 lei  şi 500 lei .

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite