FOTO Târgul Agralimex s-a deschis la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
agralimex 6

Cea de-a  XXIV-a a Târgului pentru Agricultură, Agralimex, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman în parteneriat cu primăria Alexandria a fost deschisă astăzi, 28 august, în Pădurea Vedea.

La târgul cu tradiţie, considerat cel mai mare eveniment de profil din sudul ţării, s-au strâns în acest an peste 40 de firme care au expus în Pădurea Vedea echipamente şi utilaje agricole performante. 

Sunt prezente în spaţiul de expoziţie şi băncile comerciale sau  firmele de asigurări care vin cu oferte de finanţare pentru afacerile de agricultură.  Fermierii teleormăneni au şi ei un spaţiu expoziţional pentru  rasa de oaie tigaia cu cap negru, omologată în Teleorman. 

Deschiderea târgului a avut loc azi dimineaţă. Amfitrion  a fost şi în acest an Marin Niculce, directorul CCIA Teleorman care a ţinută să sublinieze că, de la an la an, târgul se bucură de o mai mare amploare şi atrage din ce în ce mai mulţi vizitatori. Cei care vor vizita Agralimex zilele următoare vor găsi aici cele mai moderne tractoare sau semănători şi ultimele noutăţi în materie de utilaje agricole.

Târgul va rămâne deschis până duminică, 31 august.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite