FOTO Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru Parlamentul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru Parlamentul României
Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru Parlamentul României

Este oficial: preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea va candida la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie pentru un post de deputat. El s-a decis să-şi încerce norocul pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 3 Alexandria.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD va candida la alegerile parlamentare. Anunţul oficial a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Alexandria. Cu acest prilej, Dragnea a declarat că această decizie este una extrem de grea şi de importantă.

image

„Am convocat această conferinţă de presă pentru a vă anunţa decizia mea de a candida la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie pentru un post de deputat în Colegiul 3 -  Alexandria. S-a tot discutat despre această intenţie. N-a fost o decizie uşor de luat. Am avut o consultare serioasă, profundă, cu primarii şi cu cei apropiaţi. M-a interesat ca cetăţenii din judeţul Teleorman, care de 12 ani de zile îmi acordă încrederea, să nu se considere trădaţi şi abandonaţi. Am dorit să fac acest anunţ la Alexandria pentru că este judeul unde m-am născut, unde am crescut, unde m-am format şi de care am foarte multe obligaţii”, a spus în cuvântul de deschidere preşedintele PSD Teleorman, Liviu Dragnea.

El a precizat că a luat această decizie pentru ca cetăţenii din judeţul Teleorman să aibă o reprezentare de vârf în Parlament.

image

"Sunt multe motive care m-au determinat să fac aceast lucru şi o să enumăr câteva dintre ele: în primul rând vreau să reprezint la vârf acest judeţul Teleorman, care îmi este foarte drag şi cetăţenii acestui judeţ, care îmi sunt foarte dragi. A venit vremea să fac mai mult pentru ei, a venit vremea ca onoarea şi încrederea acordată să o folosesc în Parlamentul României. Un alt motiv îl reprezintă cei 7,4 milioane de români care astă vară au spus ceva profund şi chiar dacă voi rămâne singur, chiar dacă mi se vor deschide încă o sută de dosare, nu voi ezita, îmi voi achita obligaţia faţă de ei, şi anume să li se facă dreptate până la capăt", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a arătat că un al treilea motiv este reprezentat de necesitatea ca în România să se realizaze un proiect naţional, un proiect de ţară, el precizând că din 2013 se va realiza reforma constituţională, reforma administrativă, descentralizarea şi un plan, o strategie cu termene precise şi clare de dezvoltare durabilă a României.

„Vreau să demonstrez că în Parlament se poate determina dezvoltarea acestei ţări. Soarta României trebuie decisă de noi”, a mai spus Dragnea.
Întrebat de scorul pe care crede că-l va obţine USL la alegerile din decembrie, Dragnea a precizat că este convins că „USL va câştiga peste 50 la sută în cele 6 colegii de deputaţi şi 3 de senatori din judeţul Teleorman”.

Tot cu acest prilej, Dragnea a respins ideea potrivit căreia a ales să candideze la parlamentare pentru a avea imunitate.
„Ideea de imunitate pentru parlamentari este o glumă. Eu n-am nevoie de imunitate. Orice cetăţean, fie el şi parlamentar poate fi anchetat”, a încheiat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost ales preşedinte al CJ Teleorman în iunie 2000, sub sigla Partidului Democrat. De atunci a reuşit să câştige toate bătăliile electorale pentru ocuparea acestui post.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite