Medic infecţionist din Constanţa, angajat la spitalul din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un medic infecţionist din Constanţa a venit să lucreze la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/B.M.
Un medic infecţionist din Constanţa a venit să lucreze la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/B.M.

O doctoriţă de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a ales să lucreze la Călăraşi. Oana Adina Ivan a promovat recent examenul pentru un post în unitatea medicală de pe malul Borcei.

Bogdan Mihai, administrator public al judeţului Călăraşi şi fost manager al spitalului, a anunţat că medicul a preluat deja postul, mai ales că aici lucra un singur specialist infecţionist.

"Acum câteva luni am citit o ştire. Câţiva medici de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa se aflau în situaţia de a nu mai putea să-şi continue activitatea după terminarea pandemiei. Am pus mâna pe telefon şi i-am sunat. În final, după câteva discuţii, am reuşit să o determin pe doamna doctor Ivan Oana Adina să ia în calcul o venire la Călăraşi", a povestit Bogdan Mihai.

Recent, medicul a promovat examenul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Pompei Samarian Călăraşi şi a devenit, în mod oficial, membru al echipei. "Spitalul nostru are acum doi medici în specialitatea boli infecţioase. Importanţa acestei specialităţi a fost evidenţiată în pandemie, dacă mai era cazul, atunci când domnul doctor Burtan Ionuţ Claudiu, singurul medic pe care l-am avut la acel moment, a făcut eforturi supraomeneşti pentru a acorda tratamentul adecvat oamenilor care nu mai puteau respira", a precizat Bogdan Mihai.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Focuri de armă la graniţa dintre Kosovo şi Serbia. Preşedintele pro-rus de la Belgrad spune că „Serbia va câştiga“ dacă sârbii sunt atacaţi

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski transmite că ruşii îşi mută forţele din est în regiunile de sud ale Ucrainei, Herson şi Zaporojie

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite