Unt furat de la o firmă din Alba, vândut pe internet. Două tinere şi un bărbat, ridicaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Poliţia Română
Foto Poliţia Română

Poliţiştii din Alba au descins miercuri în şase locaţii de judeţ, pentru documentarea unui dosar privind furt de produse lactate de la o firmă de profil.

Un angajat al societăţii ar fi furat unt, iar, cu ajutorul a două tinere, l-ar fi vândut prin anunţuri pe reţele sociale.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 24 noiembrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, toate în judeţul Alba, în cadrul unui dosar penal privind infracţiuni de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că un bărbat de 55 de ani, din judeţul Alba, angajat al unei societăţi comerciale specializată în prelucrarea laptelui, ar fi sustras unt, pe care, cu ajutorul a două tinere, de 26 şi 31 de ani, l-ar fi valorificat, ca urmare a postării unor anunţuri pe reţelele sociale.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate produse lactate în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracţională.

Cele 3 persoane vizate de anchetă au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. La percheziţii, alături de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au participat poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Vă mai recomandăm:

 

S-a încheiat asfaltarea DN 75, drumul din Apuseni care nu a mai fost modernizat de peste 30 de ani VIDEO

 

Schitul pustnicului din Apuseni care umbla desculţ chiar şi iarna. De ce era considerat „văzător cu duhul”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite