Tânăr de 18 ani, mort într-un accident în Alba. Abia își luase permisul auto VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr de 18 ani, care avea permisul de conducere de puțin timp, a decedat în urma unui accident produs sâmbătă la Blaj, județul Alba, pe Drumul Național 14B.

Mașina a fost distrusă în totalitate FOTO ziarulunirea.ro
Mașina a fost distrusă în totalitate FOTO ziarulunirea.ro

Traficul rutier a fost îngreunat la intrare în municipiul Blaj, dinspre Teiuș, sâmbătă din cauza unui accident rutier care a avut loc la Km 20 + 800 de metri, au anunțat reprezentanții IPJ Alba.

Un autoturism ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul acestuia a suferit leziuni corporale grave și a primit îngrijiri medicale la fața locului, din păcate fără succes.

„La data de 19 noiembrie 2022, un tânăr de 18 ani, din comuna Crăciunelu de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, înspre Blaj, a pierdut controlul asupra acestuia și la kilometrul 20 a ieșit în afara carosabilului, intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a decedat la locul producerii accidentului”, a transmis ulterior IPJ Alba.

Tânărul avea permisul de conducere de doar câteva luni și, în consecință, o experiență foarte redusă la volan. Cauza cea mai probabilă a accidentului este viteza excesivă, șoferul pierzând controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

Mașina s-a încolăcit practic în jurul copacului, tânărul neavând nicio șansă de supraviețuire. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, condiție obligatorie pentru a elucida condițiile în care s-a produs accidentul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite