Accident cu trei victime în în localitatea Căldărușanca. Trei persoane au fost rănite

0
Publicat:

Un accident rutier soldat cu trei persoane rănite a avut loc în seara zilei de vineri, 18 noiembrie, în localitatea Căldărușanca, din județul Ialomița. Două autoturisme au intrat în coliziune.

image

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

„Aseară, în jurul orei 21.00, două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și șapte persoane. În sprijin a intervenit și Serviciul Județean de Ambulanță Buzău. În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime conștiente și cooperante, cu leziuni ușoare. O victimă a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău“, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.

„Aseară, în jurul orei 21.00, două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și șapte persoane. În sprijin a intervenit și Serviciul Județean de Ambulanță Buzău. În urma evenimetului rutier au rezultat trei victime conștiente și cooperante, cu leziuni ușoare. O victimă a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău/,au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite