Adolescentă de 17 ani, decedată la sala de fitness. Fetei i s-a făcut rău în timpul exercițiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă din Alba Iulia și-a pierdut viața, sâmbătă, 19 noiembrie, într-o sală de fitness din centrul orașului. Ea a acuzat stări de rău în timp ce executa o serie de exerciții.

Tânăra a murit în timp ce făcea exerciții la sală SURSA Shutterstock
Tânăra a murit în timp ce făcea exerciții la sală SURSA Shutterstock

Incidentul s-ar fi produs sâmbătă după-amiază. La sala de fitness din Alba Iulia a fost solicitată imediat o ambulanță, dar medicii au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator și nu au mai putut face nimic.

Tânăra avea 17 ani și era elevă în clasa a XI-a a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia fiind și voluntar la Crucea Roșie Alba.

Având în vedere vârsta fetei și tragedia prin care trece familia și apropiații ei, autoritățile au decis să nu ofere mai multe detalii. De altfel, cazul nici nu a fost anunțat oficial de către IPJ Alba.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă pentru a se stabili cauza morții. Din informații neoficiale, fata ar fi purtat pe ea un costum de stimulare electrică. 

Cazul tinerei nu este singular, dar șochează vârsta fragedă a victimei din Alba Iulia. În iunie 2022, un bărbat din Constanța a murit după ce a suferit un infarct la sala de fitness. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost ținut în viață doar de aparate, timp de două săptămâni. După două săptămâni, medicii s-au văzut nevoiți să se declare învinși și să declare decesul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite