Șocant. Polițiștii au orbecăit patru ore în căutarea unui șofer, victimă a unui accident rutier. Unde a fost găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de numai 20 de ani din Alba și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de mașină petrecut vineri, 15 martie, în jurul orei 4.00, pe drumul spre Petrești.

Accidentul a avut loc în Sebeș FOTO: ziarul Unirea
Accidentul a avut loc în Sebeș FOTO: ziarul Unirea

Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată azi noapte, la ora 04.20, cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un șanț de pe strada 1 Mai din Petrești.

Echipajul mixt, format din polițiști și jandarm, deplasat la fața locului, a efectuat verificări, fără a fi identificată vreo victimă sau martori, scrie ziarulunirea.ro.

Polițiștii s-au deplasat inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale.

În această dimineață, în jurul orei 08,00, cadavrul tânărului de 20 de ani, din Sebeș, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri.

Din primele date comunicate, mașina s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Deși accidentul s-a produs în jurul orei 5.00, abia în jurul orei 8.00 trupul șoferului a fost descoperit de către persoane care s-au oprit la locul incidentului, moment în care a și fost comunicat evenimentul de către reprezentații IPJ și ISU Alba.

Expertizele efectuate în cadrul anchetei vor stabili felul cum a ajuns trupul tănărului la 12 metri de mașină și cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite