Articol publicitar

Cum să scapi „Fără Grijă” în urma unui accident auto

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o lume rapidă și imprevizibilă, siguranța și liniștea conducătorilor auto pe șosele sunt esențiale. Bewell Technologies, a trecut anul acesta printr-un proces de rebranding, iar pachetul de servicii “PayPact” se prezintă acum într-o formulă nouă, numită  "Fără Grijă".

kv campanie meta 04 01 png

Despre "Fără Grijă":

"Fără Grijă" este un produs extrem de util conducătorilor auto, întrucât aceștia merită mai mult decât o asigurare. Practic, este o suită  de servicii gândite pentru a oferi răspunsuri rapide și eficiente șoferilor, în caz de incidente rutiere, în condițiile în care șoferii au asigurare RCA. Aceste servicii sunt totodată și o soluție transparentă, care simplifică modul în care șoferii se confruntă cu daunele auto. Șoferii trebuie să achiziționeze abonamentul preferat la serviciile pe care le doresc, înaintea unei posibile daune auto. Abonamentele se pot cumpăra direct de pe  platforma:  www.faragrija.ro.

În cazul în care îți cumperi abonamentul care ți se potrivește de pe platformă, echipa de experți dedicați, preia responsabilitatea întregului proces administrativ, asigurând eficiență și rapiditate. Produsul este unul foarte util mai ales că foarte mulți șoferi care se confruntă cu o daună auto, nu știu ce au de făcut în caz de accident, începând de la lucruri simple cum ar fi completarea constatului amiabil, până la a-și cunoaște drepturile pe care le au în relația cu asiguratorii.

Peste 10.000 de abonamente vândute

De la lansarea produsului, în octombrie 2022 sub brandul PayPact, s-au vândut peste 10.000 de abonamente. Clienții au contactat compania, cel mai des în legătură cu procedura de notificare a daunei, atât la FGA (Fondul de Garantare a Asiguraților), cât și la asiguratori, utilizarea constatării amiabile, acordarea de mașină la schimb pe durata reparației și tractare de la locul accidentului.

“Fără Grijă” include servicii cum ar fi:

Gestionarea Completă a Dosarului de Daună: Echipa de experți preia responsabilitatea birocratică procesului, asigurând eficiență și rapiditate.

Servicii de Tractare Auto: Inclus în pachetele selectate pentru a garanta că niciun client nu va rămâne blocat în urma unui incident.

Mașină la Schimb: Disponibil în pachetele standard și premium, asigurând continuitatea mobilității clienților noștri.

Prețuri Accesibile: Există pțiuni adaptate oricărui buget, fără a compromite calitatea sau siguranța.

Recuperarea permisului: Echipa dedicată  se ocupă de recuperarea provizorie a permisului pană la judecarea cazului.

De ce să alegi"Fără Grijă"?

Pentru Liniște și Siguranță: Fiecare client poate avea încredere că, în caz de incident, va beneficia de suport de la experții noștri, pe canalele de comunicare cele mai la îndemână: telefon, whatsapp sau email.

Pentru Economisirea Timpului: Echipa dedicată îți va reduce stresul și va prelua partea administrativă, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important, ca să te bucuri în continuare de viață (te ajută  în completarea constatului amiabil - dacă este cazul, notifică dauna la asigurator, te programează la constatarea de la service, asigură tractarea mașinii, oferă mașină la schimb pe durata imobilizării automobilului în service, etc.)

Pentru Flexibilitate și Confort: Prin pachetele pe care le oferă pe platforma online - serviciile sunt personalizate astfel încât acestea să se potrivească nevoilor specifice ale fiecărui client. Echipa se conectează, de asemenea, direct cu clienții pentru a înțelege și a răspunde cerințelor lor în caz că aceștia le solicită ajutorul printr-un apel direct.

Un produs complementar în caz de daună auto care te scutește de griji

Cu o gamă variată de opțiuni, ai flexibilitatea de a alege, la prețuri accesibile, serviciul care ți se potrivește cel mai bine. Echipa companiei este pregătită să îți fie alături, gestionând întregul proces de daună în mod eficient și profesionist.

Experți în daunele RCA!

Cu peste 40 de ani de experiență în domenii precum: daune auto, asigurări, dezvoltare de produse digitale și IT, echipa de antreprenori și experți a companiei a dezvoltat produsul Fără Grijă cu gândul de a ajuta șoferii români, oferindu-le o soluție utilă pentru simplificarea gestionării daunelor RCA fără stres.

Achiziționează și tu un abonament "Fără Grijă" de pe www.faragrija.ro. alătură-te și comunităților Fără Grijă de pe rețelele de socializare,  ca să afli ăn timp util, toate veștile importante despre serviciile lor.  

Contact: contact@faragrija.ro

Vizitați : www.faragrija.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite