Situație revoltătoare la Alba Iulia. Bărbat căzut în mijlocul unui bulevard, ocolit de mai mulți șoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident revoltător a avut loc luni, 27 februarie, la orele prânzului, pe un bulevard din municipiul Alba Iulia. Un bărbat căzut în mijlocul străzii a fost ocolit de mai mulți șoferi.

Bărbatul căzut a fost ocolit de mai mulți șoferi FOTO alba24.ro
Bărbatul căzut a fost ocolit de mai mulți șoferi FOTO alba24.ro

Șoferii l-au ocolit cu grijă, dar nu s-au gândit să oprească ca să vadă în ce stare era acesta și dacă avea nevoie de ajutor.

Potrivit alba24.ro, incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:00, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, fiind filmat de la etajul unei clădiri din apropiere.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției și pot fi urmărite pe site-ul publicației respective. În imagini se vede cum bărbatul este căzut pe banda a doua a bulevardului, iar mai multe mașini reduc viteza și îl ocolesc cu grijă.

Într-un final, o mașină a oprit pe prima bandă, iar bărbații aflați în ea au sărit în ajutor. Nu este clar ce s-a întâmplat în continuare cu bărbatul și nici cum a ajuns în mijlocul străzii.  Reprezentații IPJ Alba au declarat pentru sursa citată că nu a existat niciun apel la 112 în care să fie semnalat incidentul.

O astfel de situație revoltătoare nu este singulară. Nu cu mult timp în urmă o femeie în vârstă de 21 de ani din Focşani a leşinat pe stradă şi a stat inconştientă mult timp până când cineva a sărit să o ajute. Mai multe persoane au trecut pe lângă ea, dar au privit-o cu nepăsare.

Un bărbat care aştepta la semafor în zonă a văzut-o şi a fugit spre ea pentru a-i acorda primul ajutor. Echipajul SMURD chemat la faţa locului i-a acordat femeii primele îngrijiri, apoi a urcat-o în ambulanță, ea fiind conștientă. Potrivit unor surse oficiale, femeia căzută ar avea 21 de ani și ar avea probleme psihice.

În ianuarie 2022, pe o stradă din Paris, un fotograf celebru în vârstă de 85 de ani a avut o criză de ameţeală şi a căzut. Neputând să se ridice, a stat imobilizat în frig timp de 9 ore, până când a decedat.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite