Scene șocante într-o grădiniță din Cugi: o îngrijitoare a fost lovită cu pumnul în faţă de mama unui copil. Ce a înfuriat-o pe femeie

0
Publicat:

O îngrijitoare a unei grădiniţe din Cugir ar fi fost agresată în incinta instituţiei de învăţământ de către mama unui copil, pe fondul unor discuţii legate de comportamentul fiicei femeii, potrivit Agerpres.

Grădiniță. FOTO Freepik
Grădiniță. FOTO Freepik

Poliţia Alba a anunţat joi că în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc în grădiniță

Fapta de care este acuzată femeia a avut loc în data de 17 aprilie 2024.

„În jurul orei 15,15, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei unităţi de învăţământ preşcolar din Cugir. Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08,30, pe fondul unor discuţii avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca îngrijitoare la unitatea de învăţământ preşcolar, ar fi fost lovită cu pumnul în faţă”, a informat joi IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Amintim că, în urmă cu un an, un bărbat, părinte al unui copil, a făcut scandal într-o grădiniță din Galați. El a forțat intrarea în unitate, iar educatoarele au sunat la 112. Polițiștii l-au amendat cu 1.000 de lei și i-au făcut dosar penal.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite