Primarul USR din Alba Iulia se întoarce în PNL. Mesajul transmis de Gabriel Pleșa după întâlnirea cu Nicolae Ciucă

0
Publicat:

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR), va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată în urma unei întâlniri ce a avut loc luni dimineață la sediul central al partidului, în prezența președintelui Nicolae Ciucă.

Gabriel Pleșa (al doilea din stânga, rândul de jos), alături de liderii PNL FOTO Facebook
Gabriel Pleșa (al doilea din stânga, rândul de jos), alături de liderii PNL FOTO Facebook

La întâlnire au mai participat europarlamentarii Rareș Bogdan și Mircea Hava, acesta din urmă fiind fostul primar PNL din Alba Iulia care a determinat, în 2020, plecarea lui Gabriel Pleșa la USR. De asemenea, au fost prezenți președintele PNL Alba, Ion Dumitrel, respectiv deputatul Florin Roman, cel care a insistat cel mai mult pentru revenirea primarului Pleșa la PNL.

De altfel, în mesajul transmis public, Gabriel Pleșa îi mulțumește lui Florin Roman pentru sprijinul acordat în luarea deciziei.

Alba Iulia este un municipiu de dreapta. Așa a fost și trebuie să fie în continuare, iar o majoritate puternică, consolidată în rândul Partidului Național Liberal, este garanția unui ritm de dezvoltare edilitară mult mai alert. Dovedit, de altfel, la nivelul județului, de către domnul președinte Ion Dumitrel. Îmi doresc același lucru pentru Alba Iulia, aceeași susținere, implicare și viteză de implementare și pentru toate proiectele de importanță majoră pentru municipiul nostru”, a transmis Gabriel Pleșa.

Acesta nu va demisiona din USR, pentru a nu pierde mandatul de primar. USR Alba rămâne astfel fără ultimul primar, ceea ce va face ca viitorul politic al partidului în Alba să fie incert.

Colegilor din USR, celor care au muncit alături de mine pentru Alba Iulia, care au dat dovadă de profesionalism și care au pus mereu interesul comunității înaintea celui personal ori de partid, le mulțumesc! Nimic nu am realizat singur, nu fără aportul și sprijinul lor, echipa din spatele echipei. Pentru calitatea lor umană garantez oricând și știu că Alba Iulia îi va avea în continuare alături”, a mai susținut Pleșa.

Primarul din Alba Iulia a fost curtat intens și de către PSD. A fost prezent chiar și la o întâlnire cu Marcel Ciolacu, car ei-a promis resurse financiare pentru proiectele de investiții din oraș. Recent, Alba Iulia a primit 6 milioane de lei din partea Guvernului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite