Un senator PSD cere USR sancţionarea primarului din Alba Iulia: În loc să se preocupe de dezvoltarea municipiului, a fost mai preocupat de relaţiile cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Pleşa FOTO Arhivă
Gabriel Pleşa FOTO Arhivă

Senatorul PSD, Gabriel Gheorghe Matieş, a cerut USR, într-un mesaj pe Facebook, sancţionarea primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleşa, după ce edilul a participat la un eveniment al Ambasadei Rusiei şi a postat imagini pe Facebook. Senatorul a amintit de cazul unui parlamentar PSD, pentru care Marcel Ciolacu a anunţat că va propune excluderea din partid, ca urmare a vizitei pe care a făcut-o la ambasada Rusiei.

„Primarul USR de Alba Iulia, susţinut de PNL, Gabriel Pleşa, a participat, cu puţin timp înainte de începerea războiului, la un eveniment al Ambasadei Rusiei şi mai mult a postat, cu mândrie, fotografii cu ambasadorul lor şi steagul Federaţiei ruse”, a scris senatorul PSD pe Facebook

Senatorul a amintit că PSD, „la iniţiativa preşedintelui Marcel Ciolacu, îl va exclude pe domnul Dumitru Coarnă din partid ca urmare a vizitei făcute la aceeaşi Ambasada”, explicând că „PSD îşi asumă cu adevărat valorile naţionale şi europene prin care punem pe primul loc interesul României înainte de orice interes politic”.

„Ce face USR? De ce nu îl sancţionează pe domnul Pleşa? De ce PNL încă formează o majoritate cu USR? În loc să se preocupe de dezvoltarea municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa a fost mai preocupat de relaţiile cu Rusia. A ajuns aproape la jumătatea mandatului şi nu se vede nimic. Împreună cu colegii mei vom începe în perioada următoare să construim un proiect de guvernare locală pentru municipiu deoarece prioritatea noastră a fost şi rămâne să dezvoltăm judeţul”, a mai completat senatorul PSD. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite