Mijlocaş FC Unirea Alba Iulia: „Am putea câștiga cu FC Bihor, au și ei două picioare, la fel ca noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 FC Unirea mizează pe victorie în confruntarea cu FC Bihor, echipă care trage la promovare, şi care are un palmares favorabil în partidele disputate până acum cu uniriştii.

Lotul pe care îl are la dispoziţie antrenorul de la FC Unirea este acelaşui pe care s-a bazat şi în partida anterioară, cu echipa CSM Râmnicu Vâlcea, în faţa căreia s-au impus pe teren propriu, cu 2-0. . Pe lista jucătorilor care vor absenta vor fi Dejan Pekaron, Cornel Cornea si George Petcuț.

Mijlocaşul Alexandru Plenicianu se arată încrezător în victoria echipei din care face parte. „Întâlnim o echipă care trage la promovare, ei vin după un meci pierdut, dar și ei ca și noi vor să obțină victoria, va fi un duel care pe care, cine se prezintă mai bine la ora meciului va câștiga. Știu că ultimele cinci meciuri de la Bihor au fost pierdute de echipă, dar la fel a fost și cu Vâlcea, nu-i batusem niciodată și sâmbătă am făcut-o, sper așa să se întâmple și acum. Nu vă de ce nu am putea câștiga, au și ei două picioare, la fel ca noi“, apreciază mijlocaşul de la FC Unirea.

Antrenorul Stelian Gherman s-a raportat la prima partidă disputată în acest sezon de echipa sa,  pentru a caracteriza meciul de la Oradea.

„Ceea ce le-am spus la jucători și săptămâna trecută înaintea meciului cu Râmnicu  Vâlcea, ei sunt în teren și dacă vor avea acea dăruire ca în meciul de sâmbătă, cu Vâlcea, acea atitudine pe tot parcursul meciului, eu zic că putem să ne întoarcem din deplasarea de la Bihor cu un punct sau chiar 3 puncte. Este normal să mergem să aducem cât mai multe puncte în orice deplasare pentru că sezonul este lung și cu cât aduci mai repede puncte, cu atât se crează mai repede liniște la echipă“, a apreciat antrenorul de la FC Unirea.

Meciul FC Unirea-FC Bihor se joacă sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul muncipal din Oradea, şi este transmis  pe canalul Digisport 2.  Arbitru central va fi Eduard Constantinescu din Craiova.

FC Bihor a fost învinsă în etapa anterioară, cu 2-0, la Timişoara.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite