Înşelăciune prin metoda „burlanul”. Cum a fost păcălit un vârstnic să plătească suma de 13.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Un bărbat din Câmpia Turzii, care ar fi înşelat un vârstnic din Mirăslău (Alba) în contextul efectuării unor lucrări de reparaţie la burlanele casei, a fost identificat de poliţişti. Prejudiciul, în valoare de 13.000 de lei, a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 septembrie 2021 poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au identificat un bărbat de 22 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de săvârşirea unei înşelăciuni, cu un prejudiciu în valoare de 13.000 de lei.

Se pare că, la data de 18 august 2021, acesta ar fi abordat un bărbat de 69 de ani, din comuna Mirăslău, căruia i-ar fi propus să îi repare jgheaburile de colectare a apei pluviale, contra sumei de 1.500 de lei.

La finalizarea lucrării, vârstnicului i-a fost cerută o sumă mult mai mare, iar pentru că acesta nu avea banii în casă, bărbatul l-a transportat la o bancă din Aiud de unde a scos suma de 11.500 de lei, pe care i-a înmânat-o.

Prejudiciu a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

Vă mai recomandăm:

 

Povestea impresionantă a lui Napoleon Dolar, tânărul rom aflat la a doua facultate, devenit „valută forte” în propria poveste

 

Cum au ajuns trei femei să plătească unei bănci suma de 780.000 de euro. Faptele au avut loc în urmă cu 14 ani

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite