Impact fatal între un autoturism şi o automacara pe un drum din Alba. Unul dintre şoferi a decedat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autoturismului a decedat în urma impactului. Foto ISU Alba
Şoferul autoturismului a decedat în urma impactului. Foto ISU Alba

Un bărbat de 58 de ani a decedat marţi în urma unui accident rutier produs în Alba, pe DN 14B, pe raza localităţii Cărciunelu de Jos.

UPDATE Potrivit IPJ Alba, la data de 2 noiembrie 2021, în jurul orei 12.30, pe DN14 B, între localităţile Crăciunelu de Jos şi Blaj, un bărbat de 58 de ani din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu o macara, condusă de un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia.

Ştirea inişială: În urma accidentului rutier conducătorul autoturismului  a suferit leziuni corporale grave şi a decedat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Un grav accident rutier a avut loc marţi, 2 noiembrie, în jurul orei 12.30, pe raza localităţii Crăciunelu de Jos. O persoană a fost găsită în stare de inconştienţă, în urma impactului dintre un autoturism şi o automacara. 

La momentul ajungerii forţelor de intervenţie la locul solicitării, o persoană de sex masculin era încarcerată într-unul dintre autovehiculele implicate. Victima a fost extrasă din autoturism. Din nefericire, a fost declarat decesul victimei, prezentând semne incompatibile cu viaţa. 

accident alba
accident alba
accident alba
accident alba

Vă mai recomandăm:

 

Venituri şi profit record pentru compania minieră Cupru Min Abrud. Zăcământul din Apuseni se vinde în China

 

Sute de procese pentru indemnizaţii de la stat, deschise de urmaşii foştilor legionari care au făcut închisoare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite