Femeie găsită moartă pe terasa unui hotel din Alba Iulia. S-ar fi aruncat de la etajul 9 al clădirii UPDATE

0
0
Femeia a căzut de la etajul 9 al hotelului
Femeia a căzut de la etajul 9 al hotelului

O femeie a fost descoperită decedată marţi dimineaţa, în jurul orei 08.00, pe terasa exterioară a Hotelului Cetate din Alba Iulia.

UPDATE Poliţia tratează cazul ca un posibil suicid.

”La data de 30.11.2021, în jurul orei 07,45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălţime, pe terasa unui hotel din Alba Iulia.  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că o femeie de 53 de ani din Alba Iulia, cazată la hotel, ar fi căzut de la etajul 9, pe terasa din partea nordică a hotelului. 

În urma leziunilor suferite, aceasta şi-a pierdut viaţa. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea, cu exactitate, a cauzei morţii”, a transmis IPJ Alba

Femeia, care este profesoară la un liceu din oraşul Teiuş, a cerut insistent o cameră la ultimul etaj. ”O doamnă care s-a cazat ieri, în jurul orei 14.00, cerând expres o cameră la ultimul etaj, azi dimineaţă la 7.40 a căzut pe terasa dinspre Cetate. A mai fost cazată în 2019, la sfârşitul lui iulie, începutul lui august. Nu a dat de bănuit pentru că majoritatea cer camere cât mai sus şi spre cetate, pentru a face poze. A cerut o cameră în regim single, doar pentru o noapte”, a declarat recepţionerul de la hotel.

femeie cetate alba iulia

Ştirea iniţială: Potrivit reprezentaţilor IPJ Alba, din primele date aceasta ar fi căzut de la înălţime. Corpul neînsufleţit al femeii a fost descoperit pe terasa exterioară a hotelului. 

Cel mai probabil, femeia a căzut dintr-o cameră a hotelului. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare. Femia are 53 de ani şi este din Alba Iulia. Din primele cercetări femeia s-ar fi aruncat de la etajul 9 al hotelului.

S-a cazat aseară la Hotel Cetate deşi locuia la câteva sute de metri distanţă de acesta.

Vă mai recomandăm:

Cum va arăta parada militară de Ziua Naţională, de la Alba Iulia. Sute de militari vor defila prin oraş

 

Cum arată lotul 2 din autostrada A10 Sebeş - Turda cu câteva zile înainte de deschiderea circulaţiei VIDEO

Mai multe - Alba Iulia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite