Accident pe Autostrada A1, în Alba. O platformă pe care se aflau două mașini de lux s-a răsturnat FOTO

0
Publicat:

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, pe Autostrada A1, între Orăștie și Sebeș, în zona localității Pianu de Jos din județul Alba.

Platforma autoutilitarei a intrat în balans FOTO ISU Hundedoara
Platforma autoutilitarei a intrat în balans FOTO ISU Hundedoara

O autoutilitară care transporta o remorcă încărcată cu două autoturisme a intrat în balans, iar platforma s-a răsturnat. Autoturismele transportate sunt din categoria „de lux”, respectiv Mercedes și BMW.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii militari ai Detașamentului Orăștie au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut loc pe autostrada A1, la km. 319, pe sensul de mers Orăștie – Sebeș.

FOTO ISU Hunedoara
FOTO ISU Hunedoara

Echipajele s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD.

La fața locului, pompierii au constatat că platforma încărcată a unui autovehicul s-a răsturnat. Nu au fost victime, s-au înregistrat doar pagube materiale. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și de curățare a carosabilului.

FOTO ISU Hunedoara
FOTO ISU Hunedoara

S-a circulat pe o singură bandă de mers timp de circa două ore. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție autostradă pentru efectuarea cercetărilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite