Doi morți și cinci răniți, între care trei copii, într-un accident pe DN1S în județul Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit, iar alte cinci, între care se află și trei copii, au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc vineri seară pe DN 1 S, între localitățile Veneția și Pârău, în județul Brașov, informează Agerpres.

Foto ISU Brașov via Monitor Expres
Foto ISU Brașov via Monitor Expres

Autoritățile anunțaseră inițiale doar un deces, dar din păcate o a doua victima, o femeie în vârstă de 35 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar echipajul de intervenție a  fost nevoit să declare decescul.

"Din păcate, persoana de sex feminin, în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată", a precizat ISU Braşov.

Este a doua victimă a accidentului petrecut între localităţile Veneţia şi Pârău, o altă persoană, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind, anterior, declarată decedată.

Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, cel din Făgăraş şi la Spitalul pentru Copii Braşov, a precizat sursa citată.

În accident au fost implicate trei mașini, iar în total sunt șpte victime.

Conform ISU Braşov, una dintre persoanele implicate în accident era în stare critică la sosirea echipajelor de salvatori, în stop cardio-respirator, fiind declarată decedată. Celei de a doua i s-au efectuat manevre de resuscitare mai bine de jumătate de oră.

În urma coliziunii, circulaţia a fost blocată în zonă, până la finalizarea activităţilor de cercetare la faţa locului şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil, a precizat Poliţia.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite