Wizz Air va introduce noi rute cu plecare din București și Cluj-Napoca. Care sunt acestea şi cât costă călătoria

0
Publicat:

Compania Wizz Air anunţă că va introduce cinci noi curse directe către destinaţii din Europa, cu plecare din Bucureşti şi Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat de presă transmis Agerpres.

Wizz Air anunţă noi zboruri din Cluj-Napoca şi Bucureşti. Foto arhivă
Wizz Air anunţă noi zboruri din Cluj-Napoca şi Bucureşti. Foto arhivă

Este vorba despre zborurile către Milano Malpensa, Stuttgart şi Trieste, care vor decola din Bucureşti, iar de pe aeroportul din Cluj-Napoca se va putea ajunge la Stuttgart şi Lisabona.

În ceea ce priveşte frecvenţa noilor curse, operatorul precizează că zborurile din Bucureşti la Milano Malpensa vor fi în fiecare zi, către Stuttgart în zilele de luni, miercuri şi vineri, iar spre Trieste în zilele de marţi şi sâmbătă.

De asemenea, compania mai anunţă că, începând cu luna octombrie, intenţionează să introducă alte şi alte curse cu plecare de pe aeroportul din Cluj-Napoca. Astfel, vor fi zboruri directe din Cluj-Napoca la Stuttgart, în fiecare joi şi duminică, iar spre Lisabona în fiecare luni şi vineri, se precizează în comunicatul de presă.

În plus, din 1 octombrie va fi introdusă o cursă către Viena, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, iar din 28 octombrie va fi introdus un zbor cu destinaţia Lyon, cu plecare tot din Cluj-Napoca.

Preţul biletelor pentru noile rute variată de la 99 de lei, la 189 de lei, în funcţie de destinaţie, astfel: 99 lei pe ruta Bucureşti - Milano Malpensa şi Bucureşti - Trieste, 129 de lei pentru Cluj-Napoca - Stuttgart, 159 de lei pentru Bucureşti - Stuttgart, respectiv 189 de lei pentru Cluj-Napoca - Lisabona.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite