Wizz Air mută trei curse pe Aeroportul Băneasa

0
Publicat:

Compania aeriană Wizz Air își va muta temporar trei curse de pe Aeroportul Henri Coandă, Otopeni, pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” Băneasa, începând din luna iulie 2024, „pentru a oferi un conform sporit pasagerilor”.

Biletele vor fi disponibile pentru rezervare pe site-ul Wizz Air Foto: Arhivă
Biletele vor fi disponibile pentru rezervare pe site-ul Wizz Air Foto: Arhivă

Wizz Air va opera din luna iulie 2024 zboruri de la aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa), din București către trei destinații din Spania, potrivit Boardingpass.

Această decizie strategică urmărește să ofere un confort sporit pasagerilor în timpul sezonului de vârf al verii”, a subliniat Wizz Air.

Astfel, conform sursei citate, timp de peste trei luni, Wizz Air va efectua zece decolări și zece aterizări pe săptămână la Aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa).

Potrivit sursei citate, Wizz Air va efectua curse de pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” spre Madrid, în fiecare marți, joi și sâmbătă, în perioada 9 iulie – 23 septembrie 2024. Dar în aceleași zile compania aeriană va zbura spre aceeași destinație și de la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni.

Iar în perioada 20 iulie – 20 septembrie 2024, Wizz Air va opera patru zboruri săptămânal, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, de la aeroportul secundar al Bucureștiului (Băneasa), spre Malaga, (Spania).  În timp ce, în zilele de luni, miercuri și vineri, se vor opera zboruri de pe Otopeni, către Malaga.

Potrivit sursei citate, spre deosebire de celelalte două rute, zborurile care se efectuează către Sevilla, în perioada 10 iulie – 23 septembrie 2024, vor fi operate exclusiv de pe Aeroportul Băneasa.

Conform sursei citate, biletele vor fi disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei low-cost, în perioada imediat următoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite