VIDEO Vampirii care atacă noaptea victime cu analizele la zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail
FOTO Daily Mail

Vanian, în vârstă de 53 de ani, şi Ethereal Dark, în vârstă de 27 de ani formează un cuplu neobişnuit. Cei doi, originari din Manchester, au adoptat stilul de viaţă al vampirilor, hrănindu-se cu sânge uman.

Deşi îşi petrec zilele dormind şi consumând sânge uman, cei doi soţi susţin că nu ar bea sângele unei persoane fără permisiunea acesteia. „Ăsta ar fi asalt. Plus că nu se ştie dacă persoana respectivă suferă de vreo boală”, declară scandalizat Vanian, potrivit „Daily Mail”. 

Cei doi mănâncă usturoi, nu se sperie când văd cruci şi nu dorm în sicrie, dar se hrănesc, din când în când, cu sânge de la „Lebedele Negre”, cum au fost numiţi voluntarii care îşi oferă sângele comunităţii de vampiri.

„De la prea mult sânge ţi se face rău. Corpul tău îţi spune când să te opreşti. Bem sânge de două ori pe săptămână, dar mâncăm şi alte alimente, în special carne roşie”, a mai spus Vanian, menţionând că el foloseşte o lamă atunci când se „hrăneşte” cu sângele soţiei sale. 

Când se hrăneşte cu sângele „Lebedelor Negre”, Vanian este inspectează atent certificatul de sănătate al acestora, altfel, spune el, e un fel de Ruletă Rusească. „Nu ştii ce au. Infecţiile sunt peste tot. Nici nu sărim la gâtul oamenilor, nu asta urmărim. Am fi arestaţi dacă am face asta”, mai precizează britanicul.

image

FOTO Daily Mail

Vanian şi Ethereal Dark spun că vampirismul este un fel de „trezire blândă”, o chemare naturală.  „Începi să te întrebi cine eşti şi da, pierzi oameni atunci când te împaci cu natura ta”, declară Vanian, care speră ca, în timp, oamenii să le accepte stilul de viaţă.

Citeşte şi:
 

Vampiri moderni: infuzia de sânge tânăr ne-ar putea oferi viaţă fără de moarte

„Marea Britanie, ţara vampirilor“: englezii râvnesc la mitul lui Dracula

Băuturile în pungi de sânge, noua nebunie printre tineri

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite