Asistent universitar înregistrat când întreabă pe TikTok o studentă care colege sunt virgine: „Poate ai idee, te întreb” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un asistent universitar de la Facultatea de Drept a Universității "Nicolae Titulescu" din București a fost înregistrat în timp ce făcea un live pe Tiktok și întreba o studentă detalii intime despre colegele sale.

Un asistent universitar le-a vorbit vulgar studentelor FOTO Captură video
Un asistent universitar le-a vorbit vulgar studentelor FOTO Captură video

Asistentul universitar Constantin Marc Neagu i-a adresat unei studente, în timpul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare, o întrebare destul de intimă. Înregistrarea a ajuns în atenția conducerii Universității Nicolae Titulescu din București, iar la scurt timp acesta a anunțat că demisionează. 

„Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”, a întrebat-o Constantin Marc Neagu pe studentă în timpul live-ului de pe Tiktok. 

În timp ce făcea o transmisiune live, asistentul universitar a răspuns la ironia unui comentator după care a revenit la discuția cu o studentă căreia i s-a adresat direct, fiind curios despre detalii destul de intime din viața colegelor acesteia. 

Deci ce voiam să te întreb, ca acuma pot, nu puteam să te întreb la seminar, îți dai seama. Din grupa ta, crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (n.r. păr pubian)? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee. Te întreb. Dacă ştii. Dacă nu știi, nu știi”, a spus în timpul transmisiunii live Marc Neagu, potrivit Libertatea.

Conducerea Universității "Nicolae Titulescu" din București a anunțat că asistentul universitar Constantin Marc Neagu și-a înaintat demisia, ca urmare a apariției înregistrării de pe Tiktok. De asemenea, precizează că înainte de acest episod nu a primit informații legat de alte abateri ale acestuia. 

Aducem la cunostinţă persoanelor interesate că, la data de 19 ianuarie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universităţii ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti demisia sa din funcţia deţinută, fară preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetarii raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu.

Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic si aduce la cunostinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizari privind un asemenea tip de comportament”, a transmis instituția de învățământ.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite