Terapia vampir, intervenția minim-invazivă rapidă pentru a străluci de Revelion. Ce spune specialistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un an de muncă, fața ta are nevoie de revigorare. Esteticienii recomandă terapia vampir, intervenția minim invazivă rapidă pentru a străluci de Revelion. Ce spune specialistul.

Terapia vampir, intervenția minim-invazivă rapidă  Sursa  foto Shutterstock
Terapia vampir, intervenția minim-invazivă rapidă Sursa foto Shutterstock

Este firesc să îți dorești să începi noul an cu o energie bună și să îți reîncarci bateriile. Vacanța te va ajuta să te echilibrezi emoțional, dar pentru a șterge oboseala de pe chip ai nevoie de ceva mai mult. În ediția Adevărul Live realizată și moderată de Antoaneta Banu, dr. Alina Mîtcan, medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă recomandă o intervenție minim invazivă rapidă care va reda strălucirea și prospețimea chipului tău.

Terapia vampir  are beneficii imediate

Medicina estetică modernă înseamnă azi nu numai operațiile plastice care vin cu beneficiile pe termen lung, chiar pe viață dar care înseamnă și o perioadă mai lungă de recuperare.

Dacă vrei să alungi oboseala de pe chipul tău și nu te gândești la o operație estetică, poți să alegi intervențiile miniminvazive rapide, cu beneficiile imediate și care te vor face să strălucești în noaptea de Revelion.

 “Terapia vampir se efectuează chiar cu sângele pacientei. Se recoltează o eprubetă din care se obține plasma bogată în trombocite. Aceasta injectată în zona feței va avea un efect de creștere a volumului, stimulând producția de colagen din tegument. Plasma acționează pe textură, hidratează și hrănește tenul și are un efect foarte mare pe ridurile fine. După terapia vampir, chipul va arăta pur și simplu strălucitor, iar procedura în sine înseamnă mici înțepături care vor dispărea foarte repede. Este clar că beneficiile sunt imediate” spune dr. Alina Mîtcan pentru Adevărul Live.

Peelingul de la Hollywood o altă interveție minim invazivă pentru un chip fabulos

Medicul recomandă și un alt tratament rapid, care se numește Aqua Gold, sau așa cum mai este el cunoscut peelingul de la Hollywood. El este recomandat să fie efectuat înaintea unui eveniment special pentru ca fața să arate proaspătă și revigorată, strălucitoare și catifelată.

“Pentru Aqua Gold folosim un dispozitiv care conține 20 de microace cu aur care pătrund în derm și lasă fața catifelată. Injectarea aceasta se face cu un cocktail de acid hyaluronic, botox, vitamine și care injectat închide porii dilatați, netezește și catifelează tenul. Nu este dureroasă, nu lasă urme și are un efect imediat” spune chirurgul estetician în Adevărul Live.

Acidul hialuronic și botoxul sunt aliații specialiștilor în intervențiile minim-invazive

Dacă terapia vampir și Aqua Gold sunt cele două tratamente rapide, ușoare de revigorare a feței, dar cu efecte pe termen scurt, poți apela și la alte intervenții minim invazive, dar care au nevoie de ceva mai mult timp pentru a-și produce efectele și care sunt pe termen mai lung, de cel puțin 4 luni.

“Injectarea cu acid hialuronic și botox conferă o frumusețe naturală chipului atât timp cât ele sunt folosite cu măsură și puse acolo unde trebuie. Vreau să precizez că acidul hialuronic și botoxul nu sunt unul și același lucru, pentru că observ că unele persoane mai fac confuzie între cele două. Botoxul nu se pune în buze, pentru că el nu are rolul să volumizeze. El are rolul să relaxeze musculatura, ștergând ridurile fine și cele de expresie„ spune dr. Alina Mîtcan.

Urmărește integral ediția Adevărul Live și află de la dr. Alina Mîtcan, medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă care sunt efectele imediate ale botoxului și acidului hialuronic și care sunt posibilele reacții adverse, rare care pot apărea după injectarea cu cele două. Dacă îți dorești ceva ușor, ai la dispoziție terapia vampir, intervenția minim invazivă rapidă pentru a străluci de Revelion.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite