Starea traficului rutier la nivel național

0
Publicat:

Trei tronsoane de drumuri naţionale au fost închise, sâmbătă seara, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Potrivit sursei citate, este vorba de DN2 E85 Buzău - limita cu judeţul Vrancea, DN22 Râmnicu Sărat - limita cu judeţul Brăila şi DN2 B Buzău - Brăila. Totodată, traficul este restricționat pentru auto cu masa mai mare de 7,5 tone pe sectoarele de drum DN22 limită. jud. Buzău – mun. Brăila (județul Brăila) și DN2B limită jud. Buzău – mun. Brăila (județul Brăila).

De asemenea, din cauza ninsorii abundente, a viscolului și a vizibilității reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliția Rutieră au decis să închidă circulația pe A1, înm județul Sibiu, între Cunța și Boița, km 224+000 – km 292+000. Vizibilitatea redusă face imposibilă acțiunea utilajelor de deszăpezire, dar acestea vor acționa pentru redeschiderea circulației in condiții de siguranță imediat ce condițiile meteorologice o vor permite.

Poliţia le recomandă persoanelor care intenţionează să călătorească în această perioadă să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-şi echipeze maşina cu anvelopele de iarnă. De asemenea, recomandă atenţie sporită la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitarea opririi sau a staţionării în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.  

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri