Praful saharian umple buzunarele patronilor de spălătorii auto: „Am rămas fără rezerve, e coadă de la prima oră”

0
Publicat:

Ploile care au căzut asupra mai multor orașe din România în ultimele ore au așezat un strat important de praf saharian. Astfel, foarte mulți români au avut parte de o surpriză neplăcută în dimineața zilei de 24 aprilie 2024.

Praf saharian SURSĂ Arhiva Adevărul
Praf saharian SURSĂ Arhiva Adevărul

Oamenii și-au găsit mașinile pline de praf de culoare portocalie, iar primul instinct, pe care l-au și urmat, a fost să se prezinte cu automobilele la spălătoriile auto.

Praful saharian umple buzunarele patronilor de spălătorii auto

Ploile care au căzut în ultimele ore asupra României au adus la sol o cantitate mare de praf saharian, care s-a așezat și pe automobilele oamenilor. Astfel, foarte mulți români s-au trezit cu mașinile acoperite de praf portocaliu și au fost nevoiți să se prezinte la spălătoriile auto. 

De această situație s-au bucurat, din plin, cei care dețin astfel de locații. În Iași, cozile la spălătoriile auto au început să apară de la prima oră a dimineții. 

La noi este deschis non-stop, fiind vorba despre spălătorii de tip self wash. Dimineață când m-am trezit și am văzut cum arată mașinile, mi-am dat seama că trebuie să merg rapid la cele două locații pe care le avem în Iași, pentru a lăsa detergenți și alte produse necesare. Cam de la ora 7.00 a început toată această nebunie, la 7.30 deja era coadă în ambele locații. Practic, vorbim despre un flux mare de clienți, care doresc să își spele mașinile. Este ca la vulcanizări, atunci când cade prima zăpadă”, a declarat, pentru „Adevărul”, proprietarul unei spălătorii auto de tip self wash din Iași.

Spălătoriile au rămas fără rezerve

Proprietarii spălătoriilor auto au declarat că, la un moment dat, au rămas fără rezerve și că au fost nevoiți să reaprovizioneze rapid. Cu toate acestea, recunosc faptul că este o zi foarte profitabilă pentru o astfel de afacere.

Este o zi profitabilă, deci nu putem să ne plângem, chiar dacă am rămas fără rezerve. Am reușit să aprovizionăm rapid, iar clienții nu au fost afectați. Până la ora 14.00 cred că au trecut pe la boxele noastre, într-o singură locație, peste 300-400 de clienți”, a mai spus proprietarul spălătoriei din Iași.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite