Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Informaţiile despre cele mai recente cercetări şi rezultatele lor, precum şi despre ştirile bizare, nu au lipsit nici în ultima săptămână, BBC News realizând o scurtă listă a acestora după ce a analizat fluxurile de informaţii.

BBC News a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă, cele considerate semnificative fiind:

1. Arhiepiscopul de Canterbury este alergic la usturoi.

2. Pisicile sunt mult mai puţin stresate în momentul în care au în casă o cutie în care să se poată ascunde.

3. Un inginer de software pe nume Bryan Henderson a făcut editări pe Wikipedia de 47.000 de ori pentru a elimina o greşeală gramaticală.  

4. 15.512 de forme de viaţă au fost identificate în zona metroului new-yorkez.

5. Dacă te exteriorizezi în momentul în care iei contactul cu apa foarte rece te ajută să te obişnuieşti mult mai uşor cu temperatura acesteia.   

6. Doar în 4% din cazuri un copil se naşte în intervalul de zile precizat de doctor în primele luni.

7. Cinci dolari costă comanda pentru o suliţă făcută de fierar ugandez.

8. Utilizatorilor de internet din China le este interzis să posteze mesaje în care sunt folosite numele unor oameni celebri. 

Citeşte şi: 

Cele mai ciudate fobii 

Fobia este o frică intensă, iraţională, care se manifestă în anumite situaţii, fiind influenţată de obiecte, activităţi sau  chiar cei din jur. Care sunt, însă, cele mai ciudate fobii? 

Victima dependenţei de internet: un chinez şi-a tăiat mâna ca să scape de viciu 

Un tânăr din China a ajuns în stare critică la spital după ce şi-a tăiat mâna într-o încercare disperată de a se „vindeca” de dependenţa de internet.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite