O româncă și-a închiriat apartamentul de lux unei firme. La scurt timp după, s-a trezit cu șase străini în locuință

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul stipula că locatarul nu va putea desfășura alte activități decât cele stipulate în contract.

Femeia a închiar apartamentul fără să știe ce avea să se întâmple în el
Femeia a închiar apartamentul fără să știe ce avea să se întâmple în el

O proprietară din Timișoara a trăit un adevărat șoc după ce a închiriat un apartament de lux unei firme din oraș.

Femeia s-a dus să citească contorul și așa a aflat în apartamentul ei locuiesc nu mai puțin de șase migranți, toți din Bangladesh.

Revoltată la culme, ea a deschis proces firmei către care a închiriat apartamentul, pentru rezilierea contractului.

În întâmpinare, femeia a arătat că în imobilul pe care l-a închiriat urma să stea administratorul societății, dar în momentul în care a descoperit că în casa ei stau migranți l-a căutat locatarul din contract, dar că acesta a înjurat-o.

Ea a mai spus în cererea de chemare în judecată că a cerut rezilierea întrucât locuința sa, „un apartament de lux cu scara interioară care este folosit în prezent de 6 cetăţeni imigranţi din Bangladesh a căror forme legale de locuire în Timișoara nu sunt cunoscute reclamantei, fiind posibil ca aceste persoane să fi intrat ilegal în țară sau mai mult să intenționeze să părăsească ţara fiind în tranzit în imobilul reclamantei”.

Mai mult, migranții i-au deranjat inclusiv pe vecini, dar a contat și faptul că a pierdut niște bani în condițiile în care putea închiria altei persoane imobilul.

Magistrații de la Judecătoria Timișoara au respins cererea ca rămasă fără obiect după ce „pârâta a eliberat apartamentul închiriat”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite