Horoscop de weekend 7-9 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop de weekend  FOTO Shutterstock
Horoscop de weekend  FOTO Shutterstock

Află din horoscopul întocmit de specialista noastră, astrologul Tina Rizea, ce ţi-au pregătit astrele pentru acest weekend.

VINERI

Berbec

Viaţa ta sentimentală cunoaşte o ameliorare în sensul renunţării la pretenţiile exagerate ale partenerului. Faci în schimb donaţii şi cadouri unor prieteni sinceri, dar lipsa de reacţie a acestora te uimeşte. O călătorie în provincie devine iminentă!

Taur

Eşti ajutat şi sfătuit în diverse feluri. Te decizi să-ţi schimbi garderoba pentru un eveniment fără importanţă. Te-ai îngrăşat în urma exceselor din ultima perioadă şi poate doar doreşti să fii şic. Reuşeşti să faci rost de multe haine cu bani puţini.

Gemeni

Eforturile prelungite sunt contraindicate, deoarece starea de sănătate nu este optimă din cauza exceselor cotidiene. Primeşti numeroase veşti, la care ar trebui să reacţionezi imediat, dar afişezi un aer plin de candoare, care îi dezarmează pe toţi.

Rac

Îi înveseleşti pe cei cu care lucrezi. Umorul tău e deosebit de savurat, însă doar de membrii familiei, care se bucură înainte de toate că eşti din nou optimist. Nu accepţi să-ţi fie refuzate invitaţiile! Cu multă voinţă, vei reuşi să aduni familia!

Leu

Răbdarea ta ajunge la limită din cauza celor ce uită cât de mult i-ai ajutat şi doresc să intervii în favoarea lor din nou. Amicii şi familia îţi aprobă necondiţionat toate planurile. Eşti nevoit să te adaptezi la condiţiile de a petrece weekendul.

Fecioară

Acasă este posibil să se facă numeroase transformări ambientale. Programul tău de viaţă este dat definitiv peste cap cu totul. După-amiază, dacă cei pe care i-ai invitat te amână, cauţi imediat pe altcineva, cu speranţa că vei avea mai mult noroc.

Balanţă

Optimismul şi buna ta dispoziţie îi influenţează pozitiv pe cei din preajmă. La rândul tău, eşti influenţat de atmosfera armonioasă care s-a reinstaurat în familie. Seara, faci fapte bune în aşa fel încât nimeni să nu ştie nimeni cui se datorează.

Scorpion

Nu e nevoie să te ajute nimeni. Finalizezi cele mai grele treburi de unul singur şi apoi te apuci de cele care cer multă atenţie şi fineţe. Nu ştii ce este aceea oboseala! Eşti conştient că de fapt nu ai făcut decât să munceşti cu o plăcere deosebită.

Săgetător

Nu accepţi ca programul pe care l-ai făcut pentru week-end să fie modificat, oricine ar interveni. Ai dreptate, deoarece în alte condiţii nu ai reuşi să finalizezi mai nimic. Seara, ai de gând să nu mai ţii cont de sfaturi ori de orice alte intervenţii.

Capricorn

Din pricina unui sentimentalism exagerat iei decizii pe care le condamnă toţi cunoscuţii tăi care îţi doresc binele. Îi vei pedepsi exemplar pe cei care nu s-au ţinut de cuvânt şi care continuă toată noaptea să-ţi facă numeroase promisiuni deşarte.

Vărsător

Iubirea devine brusc pentru tine un fel de corvoadă, dar recunoşti că e una foarte plăcută. Pentru tine orice drum, lung sau scurt, înseamnă şi o aventură amoroasă. Întreaga zi, nu refuzi nicio propunere erotică, fără să-ţi fie chiar teamă de nimic.

Peşti

Neînţelegerile cotidiene se prelungesc în patul conjugal. Se vorbeşte cu voce tare despre o despărţire! Te consideri nedreptăţit şi nu e exclus ca tot ce a fost până acum cenuşă să redevină flacără. Se fac multe excese de tot felul (mai ales alimentare!).

SÂMBĂTĂ

Berbec

Nu pregeţi să vii în ajutorul unei persoane bolnave şi îţi atragi astfel o grămadă de reproşuri din partea partenerului de cuplu. Unii nativi sunt nevoiţi să plece din nou la drum lung, chiar dacă încearcă să-l amâne, dorind un weekend liniştit.

Taur

Dacă visezi la o poveste de dragoste, nu ai şanse de reuşită în niciun caz astăzi. În schimb, ai parte de declaraţii confuze din partea rudelor prin alianţă, iar partenerul de cuplu te critică, fără a avea motive serioase, tocmai când te simţi mai bine!

Gemeni

Ţi se face o curte acerbă şi mai ai pe cap şi multe persoane care vor să iniţieze o petrecere mai deosebită în weekend. Primeşti cu bucurie orice propunere şi nu iei deloc în seamă lipsa de timp ori neseriozitatea unor persoane din propria familie.

Rac

E posibilă apariţia unor griji legate de membrii tineri ai familiei, care au organizat o petrecere mai specială. În cuplurile stabile, situaţia se va rezolva imediat, dar în cazul concubinajului, se complică prin neimplicarea unuia dintre parteneri. 

Leu

În prima parte a zilei te plictiseşti, însă ulterior ţi se comunică o informaţie care necesită o deplasare imediată pe o distanţă considerabilă. Relaţiile de iubire sunt puse în pericol de numeroase vorbe indecente ori de declaraţii oarecum false.

Fecioară

Sunt necesare noi eforturi pentru a ţi se recunoaşte posibilităţile certe de afirmare în domenii în care ai experien­ţă destulă. Ţi se cer un fel de adeziuni ori declaraţii de fidelitate şi ai reacţii imprevizibile, total contraindicate în weekend. 

Balanţă

Este bine să ţii cont că noile cunoştinţe îţi vor fi de folos în viitor. Rudele vor să te ajute şi ele, însă preferi să apelezi la oameni străini, care îţi spun din start ce vor în schimb. Visezi la o petrecere ieşită din comun, la un weekend special.

Scorpion

Orice delegare ori deplasare poate să aducă noi şanse sentimentale ori financiare. Persoana iubită pune la cale o seară romantică şi intimă, de la care nu trebuie să lipseşti sub nicio formă. Doreşti să te revanşezi, însă nu ai nicio idee originală.

Săgetător

Plin de exuberanţă şi optimism, nu iei în seamă cererile persoanei iubite şi eşti penalizat imediat. Reacţia ta ţine oarecum de nepăsare ori de inconştienţă şi nu va dura mult până cei din anturaj te vor atenţiona cu duritate. Nonşalanţă inexplicabilă.

Capricorn

Veniturile tale se dovedesc mai puţin stabile decât până acum şi eşti nevoit să sistezi ajutoarele pe care le-ai dat constant unei persoane bolnave. Nu mai ai nici timp liber pentru ajutor casnic special pentru familie. Viaţa ţi se complică brusc.

Vărsător

Ai nevoie de concentrare maximă pentru rezolvarea problemelor casnice de mare responsabilitate. Eşti mai degajat, graţie şi apariţiei unor sume de bani, ce îţi permit „investiţii“ întârziate pentru weekend. Unii nativi caută noi tipuri de distracţie.

Peşti

Îţi demonstrezi pentru a mia oară aptitudinile casnice şi apoi te miri sincer că eşti dorit de cunoscuţi pentru ajutor în bucătărie. Viaţa ta e din ce în ce mai intensă şi mai interesantă, dar doar sentimental. Persoana iubită acceptă „invitaţia“ ta.

DUMINICĂ

Berbec

Îţi doreşti să-ţi cumperi toate lucrurile care îţi plac, fără a mai ţine cont de părerile partenerului de cuplu. Pentru moment, se amplifică un fel de interdicţie generalizată, însă te revolţi. Seara, discuţiile se aprind şi pe alte numeroase teme.

Taur

Îţi faci planuri de vacanţă şi visezi cu ochii deschişi, până te trezeşte din reverie o nativă plină de aplomb şi pretenţii, care îţi cere multe informaţii despre partenerul tău de cuplu. Iei atitudinea cea mai potrivită şi scapi imediat de stres.

Gemeni

O întâlnire cu o fostă prietenă sau rudă este de neevitat, dar asta nu înseamnă că îţi face şi foarte multă plăcere. Cel mai mult te irită însă veşnicele modificări de comportament din domeniul sentimental şi lipsa totală de răbdare a persoanei iubite.

Rac

E necesar să faci multă mişcare, dacă doreşti ca starea de sănătate să nu devină foarte fragilă. Te-ar ajuta şi dacă ai da dovadă de ambiţie şi ai renunţa la excesele de tot felul (dar mai ales alimentare). Seara, doreşti să pleci singur într-o vizită.

Leu

O indispoziţie de lungă durată se va dovedi astăzi mai serioasă decât credeai. Ai nevoie de mai multă odihnă şi de un tratament „antigripal“ adecvat. Cooperezi cu noile tale rude destul de bine şi descoperi că în familie atmosfera poate fi şi tihnită.  

Fecioară

Le demonstrezi tuturor celor din anturaj că ai rămas aceeaşi persoană pătimaşă, cu sentimente profunde şi foarte puternice, care te domină întru totul. Nu poţi fi obiectiv şi nici nu poţi scăpa de resentimente. Seara, doreşti să-ţi pedepseşti rudele!

Balanţă

Diplomaţia şi răbdarea dispar cu desăvârşire, aşa că este posibil să apară şi disensiuni de durată cu majoritatea celor din anturaj. Mai ales nativii tineri sunt deosebit de geloşi şi lipsiţi de simţul măsurii. Nativii maturi se „adâncesc“ în petreceri. 

Scorpion

Şansele sentimentale nu încetează să apară şi, din păcate, nu ai timp să le analizezi cu meticulozitate ori să faci o comparaţie între ele. Seara, ţi se propune şi o nouă petrecere cu persoane necunoscute, însă la care renunţi fără să stai pe gânduri.

Săgetător

Afli că ai fost din nou criticat de o persoană lipsită de experienţă, care îşi permite să-ţi „desfiinţeze“ activitatea casnică din ultima perioadă, fără a pricepe mai nimic din „inovaţiile“ tale. Lipsa de amuzament este vizibilă în ce te priveşte.

Capricorn

Optimismul manifestat de tine nu este justificat, deoarece o parte din activitatea ta casnică a fost preluată de prietenii mai tineri. Îţi propui să fii mai îngăduitor, dar ajungi acasă lipsit de orice urmă de răbdare. Seara, singurătate şi melancolie.

Vărsător

Nu mai ai cum să-ţi ocoleşti prietenii şi profiţi de ocazie ca să le satisfaci toate curiozităţile. Preferi să-ţi faci autocritica, decât să fii ironizat fără milă, din pură simpatie. Seara, le povesteşti celor dragi cu plăcere ceea ce ai „pătimit“.

Peşti

Nu mai ai răbdare şi pleci înainte de terminarea petrecerii organizate de tine, pentru a face cumpărături ce includ şi achiziţii destul de costisitoare pentru persoana iubită. În ritmul acesta, curând vei avea portofelul gol, iar facturile curg întruna.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite