De azi pot fi depuse dosarele pentru postul de director la Moldova 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teleradio-Moldova
Teleradio-Moldova

Candidaţii consideraţi eligibili de Consiliul de Observatori al „Teleradio-Moldova“ vor trebui să susţină în data de 14 decembrie o prezentare despre noua strategie a companiei, implementarea organigramei şi a schemei de încadrare.

De astăzi pot fi depuse dosarele pentru poziţia de director al postului naţional de televiziune „Moldova 1“, relevă Info-Prim Neo. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului (IPNA) Compania „Teleradio-Moldova“, Eugen Râbca, care a mai spus că termenul de predare a dosarelor de către candidaţi e de şase zile, până pe 9 decembrie.

Aceasta este a doua încercare a Consiliului de Observatori de a alege un director pentru postul public de televiziune, după ce în 14 septembrie au eşuat în acest demers.

Dosarele vor fi analizate pe 11 decembrie, iar cei care trec cu brio de această etapă se vor prezenta la concurs pe 14 decembrie. Râbca a mai precizat pentru sursa citată că fiecare candidat eligibil va trebui să susţină o prezentare privind implementarea direcţiilor strategice ale „Teleradio-Moldova“, implementarea organigramei şi a schemei de încadrare.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri