Direcţia de Sănătate Publică înfiinţează o linie telefonică specială pentru pacienţii falsului chirurg italian, Matteo Politi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Linia telefonică de urgenţă este dedicată pacienţilor lui Matteo Politi. FOTO: sansanews.ro
Linia telefonică de urgenţă este dedicată pacienţilor lui Matteo Politi. FOTO: sansanews.ro

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a anunţat, joi, înfiinţarea unei linii telefonice speciale pentru pacienţii falsului chirurg italian cu 8 clase.

Pacienţii chirurgului Matteo Politi pot suna la o linie telefonică specială înfiinţată de către Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

„Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSP-MB privind activitatea medicală prestată de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost infiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode", arată DSP Bucureşti.

DSP Bucureşti va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz în perioada 07.02.2019 – 15.02.2019, de luni până vineri, în intervalul orar 08,00 – 16,00, la numarul de telefon 021 3132634.

"Reamintim că dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetică fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României", arată reprezentanţii DSP Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite