Cum va fi vremea de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile vor creşte zilele următoare. Astfel, în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi cu valori în jurul a 20 de grade Celsius. De Paşte, prognoza meteo arată că temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului, dar există riscul apariţiei unor precipitaţii.

Pentru zilele de marţi şi miercuri  se anunţă vreme frumoasă, temperaturile ajungând la 21-23 de garde Celsius în Banat şi Crişana

Vremea se va menţine caldă şi în restul săptămânii caldă, însă pentru zona de vest sunt prognozate ploi pe suprafeţe extinse.

 Noaptea şi dimineaţa va apărea bruma în depresiuni, iar răbufniri ale vântului se vor semnala în special pe creste.
O nouă repriză cu ploi va fi joi, vineri în partea de vest a ţării, doar izolat în restul teritorului. Posibil şi sâmbătă să mai avem ploi de scurtă durată, dar toate se vor produce pe un fond de vreme plăcută termică pentru că treptat începând de marţi temperaturile vor creşte, iar miercuri vor depăşi 20 de grade în mare parte din ţară. Chiar şi în Bucureşti vom înregistra 21-22 de grade în măsura în care în mod normal acum ar trebui să avem cam 17 grade.

La sfârşit de săptămână, în perioada Paştelui, aşteptăm valori de temperatură normală pentru perioada din calendar, iar precipitaţii pot să apară din loc în loc. Pot să mai apară modificări. Sunt semnale că vor fi intervale cu soare şi intervale cu ploi de scurtă durată," precizează meteorologul Meda Andrei pentru digi 24
.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite