Cum a convins un escroc sentimental o refugiată din Ucraina, de profesie medic, să-i dea 55.000 de euro. „A abuzat sexual de mine”

0
Publicat:

Un bărbat este căutat de poliție după ce ar fi înșelat mai multe femei, printre victime aflându-se și o refugiată din Ucraina care a rămas fără 55.000 de euro. Bărbatul poza într-un adevărat Don Juan și lua banii femeilor, apoi dispărea.

Escrocul a obținut de la femeie zeci de mii de euro FOTO: Pixabay
Escrocul a obținut de la femeie zeci de mii de euro FOTO: Pixabay

O ucraineancă de 40 de ani, refugiată în România, se află printre victimele bărbatului căutat acum de poliție. Femeia este medic de profesie și spune că l-a cunoscut pe individ în aprilie 2022, la București, la puțin timp după izbucnirea războiului.

Divorțată și cu doi copii, femeia a avut încredere în el, deși îi spusese că și-a vândut afacerea din Ucraina și că ar avea ceva bani.

La locul de muncă mi se spunea că este un om foarte bogat. El spunea că este milionar. Mi-e foarte greu să înțeleg cum a putut să mă manipuleze. La început mi-a propus să fumez ceva țigări cu marijuana. Nu realizam ce se întâmplă în acel moment, iar el a abuzat sexual de mine”, a spus femeia pentru stirileprotv.ro.

Escrocul i-a spus că va investi banii într-o fabrică de conserve care să fie livrate armatei israeliene, promitându-i un profit dublu.

 „Mi-a spus că are prieteni în Ungaria care fac bani din orice și la momentul respectiv ei cumpără conserve kosher pentru Israel. Eu nu aveam toată suma la momentul respectiv și am fost nevoită să împrumut restul banilor și toată suma a fost de 30.000 de euro, promițându-mi că o să îmi returneze 74.000 de euro”, a mai spus ucraineanca.

Ulterior i-a mai dat încă aproape 25.000 de euro, pentru implanturile lui dentare . Abia când a văzut că nu îi mai răspunde la telefon, victima a depus o plângere la Parchet. Crede acum că nu este singura victimă a bărbatului.

Acum, procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac cercetări in rem pentru înșelăciune. Anchetatorii sfătuiesc femeile care sunt prinse într-o asemenea situație să sune la 112 ori să meargă fără rușine la cea mai apropiată secție de poliție.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite