Articol publicitar

Creşterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piaţa muncii alternativă la şomajul determinat de criza economico-socială

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comunicat de presa
Comunicat de presa

Comunicat de presă  21 Decembrie 2012:  Creşterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piaţa muncii alternativă la şomajul determinat de criza economico-socială. Calificarea-necesara evolutiei personale.

Calificarea este necesara tuturor, se va reflecta in cresterea competentelor de munca, in cresterea stimei personale si in cresterea compensatiei materiale.

Proiectul orienteaza si consiliaza in cariera 2920 de angajati (dintre care 1752 de femei) si califica/recalifica  in meserii cautate pe piata muncii un numar de 584 de angajati (dintre care 350 femei), din toate regiunile de dezvoltare ale tarii, prin participarea la cursuri de calificare organizate de furnizori din Romania autorizati de catre CNFPA.

Obiectivul general al proiectului il constituie  dezvoltarea resurselor umane a angajatilor, prin participarea la programe de calificare si recalificare, dobandirea de noi competente fiind validata prin certificate de calificare recunoscute la nivel national sau european, in functie de meserii, asigurind cresterea competitivitatii si facilitarea integrarii sociale in concordanta cu aspiratiile profesionale si cu necesitatile pietei muncii.


Pentru informatii suplimentare privind proiectul„Creşterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piaţa muncii, alternativă la şomajul determinat de criza economico-socială” accesaţi adresa http://www.ascri.ro in sectiunea proiecte

Tiberiu Stavarus - expert promovare
Asociaţia „Centrul Român de Iniţiative”
Telefon: 021 310 08 90


Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU 2007-2013, accesati:
www.fseromania.ro.

 

cnslr2
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite