Cine e Vlad Obu, un presupus complice al fraților Tate. Procurorii DIICOT au descins joi dimineață la mai multe adrese ale bărbatului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT au descins joi dimineață la mai multe adrese ale lui Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate.

FOTO Instagram
FOTO Instagram

La fel ca cei doi frați, Vlad Obu este pasionat de mașini scumpe, băuturi de sute de euro și prezența în jur a multor femei frumoase. El este și patron de studio de videochat. De asemenea, este luptător de arte marțiale. 

Vlad Obu a fost implicat în mai multe scandaluri. El a intrat în vizorul polițiștilor după ce s-a înregistrat când le cerea unor femei să-și omoare copiii. A mai urmat un video în care se filma când arunca cu obiecte de la balconul unui apartament. 

Este genul de persoană care promovează misoginisnul, la fel ca și frații Tate. Pe rețelele de socializare a exploatat imaginea unor femei din cercul de cunoscuți pentru a câștiga notorietate în mediul online, relatează Digi24.  

DIICOT a făcut joi percheziții la mai multe adrese ale unor apropiați de-ai fraților Tate. În total au avut loc șapte percheziții la locații din București, Ilfov și Prahova. 

La arestul central, unde Andrew și Tristan Tate sunt închiși pentru 30 de zile, a ajuns joi consulul Marii Britanii în România, dar și alți reprezentanți ai ambasadei. Avocatul celor doi frați a declarat că au o stare echilibrată. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite