Percheziții în cazul Tate. Abigail Tyson, iubita lui Tristan, căutată de anchetatori

0
Publicat:

Una dintre perchezițiile efectuate joi, 12 ianuarie, de către procurorii DIICOT a fost la vila unde locuiește Abigail Tyson, prietena lui Tristan Tate, acuzat printre altele de trafic de persoane și viol.

Abigail Tyson e căutată de mai multe zile FOTO Facebook
Abigail Tyson e căutată de mai multe zile FOTO Facebook

Surse judiciare au confirmat în exclusivitate pentru ”Adevărul” că una dintre cele șapte percheziții efectuate la locuințele fraților Andrew și Tristan Tate din București, Ilfov și Prahova a fost la vila luxoasă din Pipera unde locuiește Abigail Tyson, prietena lui Tristan Tate. Aceasta nu era însă acasă când au descins procurorii. Aceleași surse judiciare au mai precizat că Abigail Tyson este căutată de mai multe zile pentru a fi chemată la audieri.

Abigail Tyson are 31 de ani și este iubita lui Tristan Tate de peste patru ani, iar cei doi au împreună un copil. Abigail Tyson a câștigat sume importante de bani din vânzarea fotografiilor sale nud pe site-ul de adulți OnlyFans. 

Andrew (stânga) și Tristan Tate SURSA Instagram
Andrew (stânga) și Tristan Tate SURSA Instagram

Frații Andrew și Tristan Tate, precum și Luana Alexandra Radu, fostă polițistă la Secția 7 Poliție din Capitală (unde a lucrat doar câteva luni), și Georgiana Naghel, au fost arestați preventiv cu două zile înainte de Anul Nou, după ce au fost acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Frații Andrew și Tristan Tate dețin printre altele 11 bolizi de lux.

Abigail Tyson este prietena lui Tristan Tate de peste patru ani FOTO Facebook
Abigail Tyson este prietena lui Tristan Tate de peste patru ani FOTO Facebook

„Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, conform procurorilor DIICOT.

Frații Tate, prin avocații lor, precum și cele două românce, au contestat măsura arestării preventive la Curtea de Apel București. Marți, 10 ianuarie, procurorii DIICOT au decis definitiv ca cei patru să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite