Alexandru Cumpănaşu îşi pierde controlul pe TikTok după ce un tânăr îl acuză că profită de naivitatea copiilor: Bă animalule! Nesimţitu' dracu'! VIDEO

0
0
Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax
Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale Alexandru Cumpănaşu, care în prezent a strâns un val uriaş de încredere şi simpatie din partea adolescenţilor, şi-a pierdut cumpătul pe TikTok, unde un tânăr îl acuză că profită de naivitatea copiilor şi că îi păcăleşte.

Peste 500.000 de copii şi tineri, care urmăresc contul TikTok „proful online”, sunt încurajaţi să îşi trateze profesorii cu lipsă de respect şi chiar ură.  De altfel, înainte de Crăciun, Alexandru Cumpănaşu a făcut un live pe contul său de socializare în care le-a vorbit copiilor despre experienţele sale sexuale. Subiectul ar fi fost ales după ce mai multe eleve s-ar fi plâns că nu se înţeleg la şcoală cu profesoarele. 

„Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu', mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. (...) Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală! ”, a afirmat Cumpănaşui.

Între timp, Poliţia şi Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmuleţele postate de Alexandru Cumpănaşu pe TikTok. Poliţia s-a autosesizat şi cercetează dacă discuţiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidenţiale nu intră cumva în sfera Codului Penal. Totodată, experţi din ONG-uri care militează pentru drepturile copilului cred că asistăm la o nouă formă de bullying în rândul tinerilor. 

VIDEO Digi24.ro / TikTok

Mai multe - Societate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite