Alexandru Cumpănaşu a povestit elevilor cum a făcut el amor cu profesoare. „Să vă aduc aminte de sexul prin toaletă?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video Tik Tok / profu online
Captură video Tik Tok / profu online

Alexandru Cumpănaşu a vorbit pe contul său de TikTok, unde este urmărit de sute de mii de copii, mulţi dintre ei minori, despre relaţiile intime pe care le-ar fi avut cu multe femei care au ajuns inclusiv directoare de şcoli, dar şi despre prima experienţă sexuală de la vârsta de 13 ani.

Înainte de Crăciun, Alexandru Cumpănaşu a făcut un live pe contul său de socializare în care le-a vorbit copiilor despre experienţele sale sexuale. Subiectul ar fi fost ales după ce mai multe eleve s-ar fi plâns că nu se înţeleg la şcoală cu profesoarele...

„... Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu', mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. 

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează... dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai... şi care spun... vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori... nu vă e ruşine puţin? 

Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală! 

Şi voi le ţineţi lecţii de morală ăstora de azi? Nu mai bine îi îndrumaţi şi le explicaţi... mă, dacă faceţi sex, faceţi aşa, dacă nu ştiu ce... trebuie să fiţi pregătiţi emoţional, nu ştiu ce, lucruri de genul ăsta. Nu mai bine îi pregătiţi? Aveţi grijă de corpul vostru, aveţi grijă să nu ştiu ce, nu e bine să fiţi aşa... Nu mai bine le daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite?“, a spus Alexandru Cumpănaşu fie arătând obrazul, fie dându-şi ochii peste cap.

„Prima experienţă sexuală... la 13 ani“

„Eu asta încerc să fac. Şi am avut experienţe de viaţă nereuşite. Prima experienţă sexuală a fost una bizară, la 13 ani. Mă rog, nu vreau să insist, dar a fost cam bizară pentru mine, cam ciudată, că... la dracu', nici nu ştiam ce să fac“, a spus Cumpănaşu revenind apoi la subiectul live-ului.

„Bun! Dar, am eu o rugăminte la astea care se dau fete mari, la profesoarele astea, nu vă mai daţi fete mari că aţi fost colege de generaţie cu mine, iar la Eforie Nord, la Costineşti... ă? De Costineşti vă aduceţi aminte? Că aţi ajuns profesoare, aţi ajuns învăţătoare, directoare de şcoli... Ce mama dracu', vorbesc de alea pe care le cunosc, sunt convins că au fost multe altele pe care... nu am avut ocazia să am relaţii intime cu ele. 

Dar, întreb şi eu, voi astea care la 14 ani vă arătaţi aşa, cum zic copiii din ziua de azi, vă arătaţi aşa cu mine şi părinţii voştri vă ştiau de îngeraşi, de copile model, o fi corect acum să le daţi lecţii şi să vă răţoiţi la fetele din ziua de azi? Sau la băieţi? 

Nu, eu cred că nu este corect, eu cred că voi ar trebui să fiţi corecte şi să faceţi ceea ce trebuie şi să le explicaţi şi să comunicaţi şi să-i câştigaţi de partea voastră. 

Şi apropo de astea, de prefăcutele astea, care astăzi sunt nişte îngeraşi, de fapt eu ştiu foarte bine cine sunt şi ce le poate capul... Haideţi să vă pun o melodie şi după, puneţi voi, pentru profesorii şi profesoarele care se dau şmechere şi fete mari în faţa voastră“, a mai spus Cumpănaşu pe contul său „profu online“. 

Peste 500.000 de elevi din România urmăresc zilnic contul lui Alexandru Cumpănaşu de de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Jignirile şi limbajul vulgar au atras atenţia multor internauţi, inclusiv copii, dar de fiecare dată când cineva a încercat să-i atragă atenţia fostului candidat la alegerile prezidenţiale că nu este este corect să manipuleze atâţia elevi, mulţi dintre ei minori, Cumpănaşu a început fie să ţipe, fie să ameninţe că-i va acţiona în judecată.

Poliţia şi Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmuleţele postate de Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua TikTok. Poliţia s-a autosesizat şi cercetează dacă discuţiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidenţiale nu intră cumva în sfera Codului Penal.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea unei răpiri care a şocat Franţa se apropie de final. Cum au eşuat spectaculos mai mulţi bărbaţi să răpească o femeie de aproape 80 de ani

Cine sunt cei doi alpinişti care au murit sâmbătă în Bucegi: un cercetător de top şi prietena pe care a încercat să o salveze VIDEO

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite