Articol publicitar

Testare COVID şi evaluare post-COVID la preţuri speciale, la SANADOR

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

În perioadele cu circulaţie comunitară intensă a infecţiei cu SARS-CoV-2, riscul de a intra în contact cu o persoană infectată este foarte ridicat. Aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenţie a transmiterii infecţiei şi depistarea persoanelor infectate sunt esenţiale pentru a limita răspândirea infecţiei. Recunoaşterea rapidă a infecţiei şi izolarea persoanelor infectate pot reduce semnificativ circulaţia virusului în comunitate.

Pentru identificarea persoanelor infectate, cea mai precisă testare COVID-19 este cea de tip RT-PCR, care identifică ARN viral din exsudatul nazofaringian prin tehnici de biologie moleculară. Testul RT-PCR poate recunoaşte chiar şi cantităţi foarte mici de virus SARS-CoV-2. Testele antigenice rapide sunt utile mai ales pentru screeningul infecţiei, iar un rezultat pozitiv trebuie, de regulă, confirmat prin testare de tip RT-PCR.

SANADOR vine în sprijinul tuturor celor interesaţi să afle dacă sunt infectaţi cu noul coronavirus sau care necesită un test cu rezultat de încredere, prin preţuri speciale pentru testarea COVID-19. Astfel, testul RT-PCR este disponibil la 195 de lei, iar testul antigenic rapid la 72 de lei.

Pentru testul COVID RT-PCR, rezultatul este disponibil în maximum 24 de ore şi poate fi vizualizat şi descărcat de pe site-ul SANADOR. Testarea RT-PCR se realizează doar cu programare prealabilă la 021.9699 – Call Center disponibil nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site. Laboratorul SANADOR este singurul din România acreditat RENAR (organismul naţional de acreditare) pentru detecţia si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR.

Pentru testele antigenice rapide, rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute şi, de asemenea, poate fi vizualizat şi descărcat online. Testele antigenice rapide se pot realiza fie cu programare prealabilă prin Call Center – 021.9699, disponibil nonstop, fie direct prin prezentarea la unul din punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru.

Recoltarea pentru testarea COVID-19 este disponibilă în mai multe puncte de recoltare şi clinici:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172;
  • Punctul de recoltare SANADOR din Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 29;
  • Clinica SANADOR Buzeşti;
  • Clinica SANADOR Victoriei Corp B.

Pe lângă preţurile speciale ale testelor de identificare a virusului, la SANADOR beneficiezi de un discount de 25% pentru dozarea anticorpilor neutralizanţi (anti-spike RBD). Aceştia apar fie după vaccinare, fie după trecerea prin infecţia cu noul coronavirus, iar titrul de anticorpi poate ajuta la evaluarea statusului imunitar după vaccinare sau post-COVID. Aceşti anticorpi sunt dozaţi din ser, iar recoltarea de sânge se poate face în orice clinică sau punct de recoltare SANADOR, fără programare prealabilă, în timpul programului de lucru. Rezultatul se obţine în maximum 24 de ore şi poate fi accesat online.

Pentru pacienţii trecuţi prin boală, specialiştii SANADOR au conceput un pachet complet de investigaţii şi analize medicale pentru evaluarea post-COVID. Acest pachet cuprinde consulturi de cardiologie şi pneumologie, CT toracic, teste funcţionale (EKG, spirometrie), analiza cantitativă a anticorpilor de tip IgM şi IgG pentru SARS-CoV-2, teste de laborator pentru evaluarea funcţiei hepatice, a coagulării, alături de markeri inflamatori şi hemoleucogramă. Evaluarea anticorpilor anti-SARS CoV-2 neutralizanţi, monitorizarea parametrilor analizelor şi a funcţiilor organice – hepatică şi renală completează pachetul de investigaţii necesare medicului pentru stabilirea conduitei terapeutice adecvate, în vederea unei recuperări favorabile după infecţia cu SARS-CoV-2.

SănătatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite