Cum o să stai cu sănătatea în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul 2016 nu va veni cu probleme de sănătate pentru nativii din zodia balanţă.
Anul 2016 nu va veni cu probleme de sănătate pentru nativii din zodia balanţă.

Sănătatea este pivotul în jurul căruia se învârt toate celelalte aspecte ale vieţii unei persoane. Aşadar, dacă e să ne luăm după dorinţele puse la final de an, cei mai mulţi dintre noi îşi doresc cu ardoare să fie sănătoşi. Iată cum vei sta cu sănătatea în 2016, în funcţie de zodie!

BERBEC

Începutul de an nu te prinde în cea mai bună formă fizică şi psihică, din păcate. Imunitatea generală este destul de scăzută şi, în consecinţă, te vei simţi mai mereu lipsit de energie. Atenţie însă la imunitatea scăzută, căci aceasta te va predispune la diferite infecţii. Tot în acest an, afecţiunile cronice s-ar putea acutiza când şi când.

TAUR

Pentru tauri, starea lor de sănătate în 2016 va fi direct proporţională cu stilul de viaţă pe care îl vor duce. Dacă te vei lăsa prea atras în plăcerile vieţii, este foarte posibil ca aceste vicii să-ţi afecteze serios sănătatea. De asemenea, nu neglija problemele digestive.

GEMENI

Un stil de viaţă mult prea solicitant şi stresul nu fac casă bună atunci când vine vorba de sănătatea unei persoane. Avansarea în diferitele sectoare ale vieţii este cu siguranţă importantă, însă nu cu preţul sănătăţii. Astfel, nativii gemeni s-ar putea confrunta în acest an cu probleme cardiace şi ale articulaţiilor. Sportul şi adoptarea unui regim de viaţă echilibrat se pot dovedi de mare ajutor!

Află pe clicksanatate.ro cum o să stai cu sănătatea în 2016, în funcţie de zodie

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite