Articol publicitar

Ce trebuie să faci în cazul unei urgențe medicale sau chirurgicale?

0
0
Publicat:

În cazul unei urgențe medicale sau chirurgicale, viteza de reacție, pregătirea și experiența echipei medicale, dar și accesul permanent la investigații performante pentru un diagnostic rapid și corect sunt esențiale și pot face diferența în situațiile-limită.

25 04 Adevarul jpg

Atunci când este necesară prezentarea într-un spital de urgență, pacienții se pot adresa Compartimentului de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic SANADOR, singurul din sistemul medical privat din țară. Echipa specializată în medicină de urgență asigură nonstop, atât pentru adulți, cât și pentru copii, îngrijiri prompte și competente pentru urgențele medicale sau chirurgicale.

Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic SANADOR funcționează cu o echipă de medici urgentiști cu vastă experiență, care au acces permanent la investigații imagistice performante, precum RMN 3 Tesla, CT 128 slice, radiologie digitală, ecografii, și la analize de laborator care pot fi efectuate  inclusiv în regim de urgențe, la patul bolnavului, prin sistemul point-of-care. În acest fel, poate fi stabili diagnosticul corect și rapid, aspect esențial pentru stabilirea și administrarea tratamentului adecvat.

Pacienții beneficiază și de consultații de specialitate, în funcție de urgența medicală existentă, datorită celor 25 de linii de gardă care funcționează nonstop la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar.

De îngrijiri medicale în regim de urgență pot beneficia la Spitalul Clinic SANADOR și pacienții oncologici, chiar dacă bolile oncologice nu sunt o urgență în sine. Astfel, persoanele care suferă de cancer și care se confruntă cu diferite complicații provocate de această afecțiune sau cu agravarea manifestărilor clinice, au acces la o linie de gardă de oncologie medicală. În acest fel, beneficiază de o evaluare completă de specialitate și de tratamentul corespunzător.

Spitalul Clinic SANADOR, prin Compartimentul de Primiri Urgențe, este singurul spital privat din București care asigură tratament în urgență pentru accident vascular cerebral ischemic acut, prin tromboliză intravenoasă. Pentru a putea fi administrat acest tratament, pacientul care a suferit un AVC ischemic acut trebuie să ajungă în Compartimentul de Primiri Urgențe în primele 4 ore și jumătate de la apariția primelor semne și simptome și să nu aibă contraindicație pentru acest tip de tratament.

În cazul în care pacientul are nevoie de transport specializat, Spitalul Clinic SANADOR dispune și de un Serviciu de Ambulanță, cu dispecerat propriu disponibil nonstop (021.9699) și de o flotă proprie de autospeciale, gata oricând să acorde asistență medicală de urgență prespitalicească atât în București cât și în țară și să asigure transportul asistat medical la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite