Boala înşelătoare care i-a provocat decesul Florinei Cercel! Actriţa Florina Cercel, învinsă de cancerul pulmonar: află totul despre această gravă maladie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea teatrului si cinematografiei romanesti este zguduita de vestea ca „Tuca“, asa cum ii spuneau apropiatii si colegii, a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. Actrita Florina Cercel a murit la varsta de 76 de ani.

Anuntul ca actrita Florina Cercel s-a stins din viata, discret, in locuinta sa din Bucuresti, potrivit Mediafax, a fost facut marti, 30 iulie 2019, de Teatrul National Bucuresti (TNB).

„Echipa Teatrului National din Bucuresti anunta cu adanca durere ca astazi se desparte de marea actrita Florina Cercel. Dupa mai bine de 45 de ani de cariera pe scena Nationalului, «Tuca» ne paraseste azi, lasandu-ne tot mai tristi, lipsiti de prezenta sa impunatoare, de forta si de talentul sau incontestabil, de farmecul atator roluri memorabile, de daruirea sa remarcabila in fiecare aparitie scenica. Vom reveni cu amanunte despre ceremonia funerara. Dumnezeu sa o aiba in paza Sa! Ramas bun, Florina Cercel!“, este anuntul TNB, publicat pe o retea de socializare.

Mai multe detalii despre boala artistei pe clicksanatate.ro.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite