Cine este tânăra de 19 ani care a câștigat „Vocea României” 2023. „Ai ceva din Laura Stoica, dar și ceva din Dida Drăgan” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023, sezonul 11 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Tânăra are 19 ani și este din Galați și studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical.

Alexandra Căpitănescu este Vocea României 2023 FOTO: captura video
Alexandra Căpitănescu este Vocea României 2023 FOTO: captura video

  În finala „Vocea României” 2023, sezonul 11, s-au luptat patru finaliști: Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu&Theo Rose și Alex Maxim în echipa lui Smiley. Publicul a decis ca Alexandra Căpitănescu să fie „Vocea României”. 

Finaliștii de la Vocea României FOTO: Pro TV
Finaliștii de la Vocea României FOTO: Pro TV

Pentru momentul solo, Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor, a ales să cânte „Alone”

”Vă mulțumesc că ați creat momentul acesta. Tu ai ceva din Laura Stoica, dar și ceva din Dida Drăgan. Fantastică combinația”, a spus Smiley.

„Se vede că ești un om bun, o fată deșteaptă, care știe cum să-și împartă energia. Ești această Laura Stoica, de care românilor le e atât de dor”, a spus și Theo Rose. 

 „Bravo! Foarte bine. Eu nu cred că vreodată, la Vocea României, piesa asta se va cânta mai bine”, a comentat Irina Rimes. 

Alexandra Căpitănescu, finalista din echipa lui Tudor Chirilă, a închis show-ul alături de Adrian Nour cu interpretarea piesei „The phantom of the Opera”.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi ajutat să ridic acest trofeu! Vreau să-i mulţumesc lui Tudor Chirilă pentru că a făcut cele mai bune alegeri pentru mine şi Irinei Baianţ. Vreau să mulţumesc întregii echipe din spate şi tuturor oamenilor care au fost implicaţi şi au fost alături de mine. Mulţumesc profesoarei mele de canto. Mulţumesc părinţilor mei, familiei mele şi lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte!”, a spus Alexandra Căpitănescu, în emisiunea de la Pro TV.

Pe locul al doilea s-a clasat Vlad Musta, Melisa Antonesi - pe locul al treilea, iar Alex Maxim - pe ultimul loc.

Alexandra Căpitănescu, marea câștigătoare Vocea României 2023, va fi invitată să cânte pe scena Elecric Castel 2024!

Cine este Alexandra Căpitănescu 

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical.

Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, Alexandra Căpitănescu are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta a dezvăluit pentru protv.ro că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta s-a stins acum patru ani. 

Tânăra a fost încurajată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de zece ani, a fost dusă să ia lecții de canto.

Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din România și din Republica Moldova, însă cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent.

Rock-ul mă face să trăiesc”, a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvăluit adolescenta.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite