Alexandra Căpitănescu, tânăra care a ajuns în finală la „Vocea României”: „E absolut excepțional. Ne omori pe toți!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Căpitănescu, o tânără de 19 ani din Galați, a făcut senzație în semifinala de la „Vocea României”, iar românii de acasă au votat-o și a ajuns în finală. „Este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, i-a spus Tudor Chirilă. 

Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a cântat o versiune spectaculoasă a piesei ”Like a prayer”.

„De fiecare dată când mă uit la tine, mă gândesc la filmele lui Fellini. Ești un circar în sensul extraordinar. Ce ai făcut în seara asta pe piesa asta este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, i-a transmis antrenorul Tudor Chirilă.

„Alexandra este chintesența lui Tudor ca antrenor. Ești foarte tare, Alexandra! Văd în tine o grămadă de concurenţi care au mai păşit pe aici, la «Vocea României», dar tu parcă eşti un buchet cu multe-multe flori colorate! Mi-ar plăcea foarte mult să primesc aşa un buchet. Ești foarte tare, Alexandra! Felicitări!”, a spus Irina Rimes.

„Tu ai o forță fenomenală în vocea ta”, a comentat Horia Brenciu.

„Observ un pattern la Tudor Chirilă, care data trecută ne-a prezentat o mireasă în alb, acum o mireasă în negru. O combinație foarte mișto între rock și pop. Ai o voce perfectă pentru așa ceva”, a spus Smiley.

Alexandra Căpitănescu, în finală la Vocea României FOTO: CAPTURA youtube
Alexandra Căpitănescu, în finală la Vocea României FOTO: CAPTURA youtube

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical.

Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, Alexandra Căpitănescu are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta a dezvăluit pentru protv.ro că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta s-a stins acum patru ani. 

Tânăra a fost încurajată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de zece ani, a fost dusă să ia lecții de canto.

Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din România și din Republica Moldova, însă cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent.

Rock-ul mă face să trăiesc”, a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvăluit adolescenta.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite