Vlad Pascu, primele declarații după accidentul din 2 Mai: „Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi“ | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul mortal din 2 Mai, a fost adus pentru audieri la sediul DIICOT. Acesta a declarat în fața jurnaliștilor că regretă ce s-a întâmplat și că nu poate da timpul înapoi.

Tânărul de 19 ani a fost adus în această dimineață la DIICOT pentru audieri. Chestionat de jurnaliști ce mesaj transmite familiilor victimelor, Vlad Pascu a precizat că îi pare rău pentru cele întâmplate: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”, a spus tânărul.

În această dimineață au avut loc percheziții de amploare la prietenii lui Vlad Pascu. Aceștia unt cercetați de DIICOT pentru trafic de droguri. În dosar apare și mama lui Vlad Pascu, acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

La DIICOT a ajuns și tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 mai, însă acesta nu are nicio calitate în dosar.

Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

În schimb mama lui Vlad Pascu, care se află în prezent la DIICOT, ar fi încercat, potrivit surselor Adevărul, să șantajeze martori în cauza în care e vizat fiul său și să-i convingă să facă declarații care să fie favorabile fiului său.

Conform unor surse apropiate anchetei, acest dosar a fost preluat de la Constanța de DIICOT – Stuctura Centrală.

Printre cei vizați de ancheta DIICOT se află Duma Tudor zis Maru, un apropiat al lui Vlad Pascu. Din cercul lui Maru fac parte și persoane consumatoare de droguri, care, spun aceleași surse, sunt implicate în punerea în circulație a drogurilor de risc și mare risc. Este vorba despre Anghel Rafael George, zis „Rafael” sau „Rafa”, de 20 de ani, Bîtică Andrei-Cătălin, zis „Andrei” sau „Paco”, de 18 ani, Marei Ahmed, zis „Ahmed” sau „Moody”, de 18 ani.

Aceştia s-ar afla în cercul infracțional extins din care face parte și Vlad Pascu. Toți patru au fost observați împreună, alături și de alte persoane, în judetul Constanța.

În noaptea de 18-19 august 2023, cei patru au fost văzuți împreună, alături și de alte persoane, la Constanța. Au fost cazați în același imobil și există posibilitatea ridicată, conform informațiilor oferite de anchetatori, să fi consumat împreună substanțe interzise. Acest lucru s-ar fi întâmplat înaintea producerii tragicului accident de la 2 Mai din dimineața zilei de 19 august.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite